İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz ve 17 ilçe başkanı ortak açıklamada bulundu.

İYİ Parti Manisa İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklama şu ifadelere yer verildi:

"Bilindiği üzere İYİ Partimiz kuruluşunun 5. Yılı içerisindedir. Kurumsallaşmasını tamamlamış ve milletimize hizmet için iktidar yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

2020 yılında tüzüğümüz gereği sırasıyla; mahalle delege seçimleri, ilçe başkanlığı, il delegesi seçimleri ve akabinde

Ağustos 2020 tarihinde 3 yıllığına Manisa İl Başkanlığı seçimleri yapılmıştır. Yapılan seçimler sonunda, partimizin Manisa geneli ile ilçelerdeki kale komutanları belirlenmiştir.

İYİ Partiye milletimizin teveccüh göstermesi ve bu teveccüh sonucu, üye ve oy oranlarında ki artışlar memleketimiz adına sevindiricidir.

Son günlerde çeşitli sosyal medya hesapları ve medya kuruluşlarında İYİ Parti Manisa teşkilatları ile ilgili tek bir merkezden yönetildiğini bildiğimiz yalan yanlış spekülasyonlar yapılmaya çalışılmaktadır.

Bazı kişi yada kişiler kendilerini Genel Başkanımız ve Genel Merkezimiz tarafından, Manisa Teşkilatlarını dizayn etmek için görevlendirildiklerini, il ve ilçe başkanlıklarında çeşitli değişiklikler yapmak için hazırlık yaptıkları algısını vermeye çalışmaktadırlar. Carşıda, pazarda, sosyal medyada bu şekilde partimizin, Genel Başkanımızın ve çeşitli Genel Merkez yöneticilerimizin izinsiz şekilde adını kullandıkları teşkilatlarımızca tespit edilmiştir.

İYİ Partiye zarar vermek içi çalışan bu tür paralel oluşumların İYİ Parti teşkilatları ile bir ilişkisi bulunmamaktadır.

Göreve geldiğimizde Manisa'da 600 olan üye sayımızın bugün 13.000 üzerine çıkmış olması teşkilatlarımız adına gurur verici bir durumdur. Tüm üyelerimiz İYİ Parti için eşit ve birbirinden kıymetlidir.

İYİ Parti’ye zarar vermek için dedikodu siyaseti yapmaya çalışan sahtekârlara karşı; üyelerimizin ve vatandaşlarımızın dikkatli olması gerekmektedir. Kendini il ve ilçe teşkilatlarının paralel yapılanması olarak tanıtan kişi veya kişilerden iddia ettikleri Genel Merkez görevlendirilmesinin yazılı olarak gösterilmesinin istenmesi hususu önem arz etmektedir.

İYİ Parti Manisa İl Başkanlığı olarak 17 İlçe Başkanlığımız ile birlikte  millet ve memleket adına iktidar olmaya odaklanmış olduğumuzun altını bir kez daha çizmek isteriz."

Editör: TE Bilişim