Lale Erdoğan Tunçer’den Balaban’a ziyaret Lale Erdoğan Tunçer’den Balaban’a ziyaret

Haber ve fotoğraflar: Ahmet ÜNSAL 
Saatler 23:55’i gösterdiğinde Yunusemre ilçesi Mimar Sinan Bulvarı üzerinde evlerinin balkonlarında oturan vatandaşlar büyük bir gürültü sonrasında üç otomobilin birbirine girdiğine tanık oldu. 06 LC 025 plakalı otomobil sürücüsü Yeni Mahalle yönündeki kavşaktan Mimar Sinan Bulvarından çıkmakta olan 09 LA 494 plakalı araca çarptı. Bu kez bu araca da 35 APT 349 plakalı otomobil çarptı. Üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazası nedeniyle olay yerine ambulanslar sevk edildi.Şehir içi trafik ekipleri geçici olarak trafiğe kapalı olan Bulvarı kaza yerini fotoğraflayarak tespitin ardından yolu tek şeritten trafiğe açmayı başardı. Kazayı küçük sıyrıklarla atlatan sürücülerin tedavileri için 112 sağlık ekipleri kendilerini ambulansın içerisine davet etmelerine sürücüler olumsuz yanıt vererek araçlarının başına döndü.
Bu arada Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikalardaki işyerlerinden evlerine gelmek için servislerinden inen vatandaşlar Gazi ve Şehitler Yaya üst geçidinden kazayı an ve an filim izler gibi izlediler.
BULVAR SAKİNLERİ ÇAYLARINI AĞIZ TADIYLA YUDUMLAMAK İSTİYOR    
Evleri Mimar Sinan Bulvarı üzerinden olan vatandaşlar ise 
“Kazasız geçireceğimiz geceleri özlemeye başladık. İnanın her kaza oluşunda yüreğimizi ağzımıza geliyor. Meydana gelen kazalar yola savrulanları mı, neden benim aracıma çarptım diyenleri mi, Az dursaydın ben geçseydim diyerek karşı tarafla ağız dalaşına girenleri mi .Bunların hepsini bizler her gece balkonlarımızda dostlarımızla sohbet ederken tanık oluyoruz. Ağız tadıyla çayımızı yudumlayacağımız geceleri iple çekiyoruz. Kazaların sıkla yaşandığı bulvara ya gece radarı ya da trafik ekibi diksinler” şeklinde dert yandılar.
Kazaya karışan üç araç çekici aracılığıyla olay yerinden kaldırıldı. 


 

Editör: TE Bilişim