Cumhuriyet Halk Partisi Yunusemre İlçe Başkanı Av. Yalçın Arcak'ın ev sahipliğindeki toplantıya; Demokrat Parti Yunusemre İlçe Başkanvekili Semra Sartık, Deva Partisi Yunusemre İlçe Başkanı Emrah Ünlü, Gelecek Partisi Yunusemre İlçe Başkanı Fevzi Çelenk, Saadet Partisi Başkanı Mehmet Ertürk katıldı.

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'yeni anayasa' teklifine yanıt Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'yeni anayasa' teklifine yanıt

Millet İttifakı ilçe başkanlarının yaptığı açıklama şu şekilde: 

“Millet İttifakı’nın Yunusemre İlçe Başkanları olarak bizler; ülkemize barışı, adaleti, liyakati, onurlu bir yaşamı getirecek ve bereketli, adilce yönetilen bir Türkiye'yi yeniden inşa edecek iradeyi ortaya koymak için teşkilatlarımızla birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. İttifakımız her şeyden önce tabana yayılmış, geniş halk kitlelerince özümsenmiş, türlü kademelerinde çalışan kişilerin saygı çerçevesinde görüşlerini bildirdiği, demokratik ve ortak akla dayanan bir birlikteliktir. Bu birliktelikten her zaman büyük bir güç aldığımızı burada bir kez daha tekrarlıyoruz.

Halkımız açlıkla, sefaletle mücadele içerisindeyken, iktidarın ülkeyi yönetme yetisi olmadığı her gün bir başka şekilde kendisini göstermekteyken bu memleketin vatanseverleri olarak bizler için kazanmaktan başka bir seçenek olmadığının farkındayız. Vatandaşlarımız müsterih olsun demokrasi güçleri olarak, tek adam rejimine karşı, hangi partiye gönül vermiş olursa olsun tüm vatandaşlarımızla birlikte omuz omuza mücadele edecek, her zamankinden çok çalışacak ve kazanacağız!

Onurlu mücadelemizin sonunda demokrasi galip gelecek, bu mücadelenin kazananı halkımız olacaktır! Genel Başkanlarımızın her daim yanında olduğumuzu bildiriyor, alınacak kararlarla ve belirlenecek Cumhurbaşkanı adayı ile ilgili içimizde hiçbir şüphe olmadığını vurguluyoruz. Cumhurbaşkanı adayımız Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanı olarak Türkiye'nin yeniden demokrasi ile taçlanacağı bu zorlu süreçte hepimize önderlik edecek kişi olacaktır. İlk günden beri aynı inanç, kararlılık ve azimle yolumuza devam ettiğimizi yineliyor, tüm kamuoyuna saygılar sunuyoruz.”

Editör: Ali Gözen