Sokağa çıkma yasağının 2. gününde sessizlik hakimdi. Her gün binlerce aracın gelip geçtiği İzmir-Bursa-İstanbul karayolu, Devlet Bahçeli Köprülü Kavşağı en sakin günlerinden birini yaşadı. Yollarda sadece sokağa çıkma yasağından muaf olan çok az sayıda insan ve araç vardı. Kalabalık araçlar yerine tek tük araçların olması dikkatlerden kaçmadı. Belediye ekipleri ise sakin olan yollarda bakım yaptı. İnsanların yürüdüğü, oturduğu sevgi yolları, parklar ise sessizliğe büründü. Parklarda açan çiçekler rengarenk görüntü oluşturdu. Vefa sosyal destek grubuna destek veren motosikletçiler ise insanların yardımına koştu. 
Şehzadeler ilçesinde Evde canı sıkılan Patron isimli papağan ise sahibi tarafından sakin olan sokaklara çıkarak hava aldı. Sahibi daha sonra papağanı alıp evine götürdü. 
160 kişiye 236 bin 144 lira ceza verildi
Manisa'da sokağa çıkma kısıtlamasının ilk günü olan 1 Mayıs’ta kısıtlamayı ihlal ettiği belirlenen 160 kişiye, toplam 236 bin 144 lira ceza verildi. Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasına yönelik kent merkezi ve 17 ilçede denetimlerini sürdürdü.

Editör: TE Bilişim