Vali Karadeniz'in mesajı şöyle:

"Ülkemizin ve milletimizin huzurunu, can ve mal güvenliğini;  zaman mefhumu gözetmeksizin koruyan ve görevini büyük bir özveriyle yerine getiren Jandarma Teşkilatımızın 182 inci  kuruluş yıldönümünü  kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Jandarma Teşkilatı Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünün korunması, vatandaşlarımızın huzur içerisinde yaşaması ve ülkemizde düzenin sağlanması gibi önemli görevleri, üstün hizmet anlayışıyla başarılı bir şekilde yerine getirmektedir. 

Gücünü yasalardan, desteğini aziz milletimizden alan Jandarma Teşkilatı; eğitimi, sahip olduğu modern donanımının yanında, yüreğinde vatan sevgisi ve görev anlayışıyla, hukuka, adalete, insan haklarına ve demokratik değerlere bağlılığıyla dosta güven, düşmana korku salmaya devam etmektedir.

 Bu duygu ve düşüncelerle, Jandarma Teşkilatımızın 182'nci kuruluş yıldönümünü kutluyor, görevleri başında hayatını kaybeden kahraman şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Halen görevde bulunan teşkilat mensuplarına da sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum."

Editör: TE Bilişim