Akan ailesinin mutlu günü… Manisa’nın genç siyasetçilerinden Tufan Akan’ın oğlu Poyraz’ın sünnet düğünü Saruhan Otel’de gerçekleştirildi.     
Tufan Akan ve eşi Hatice Akan davetlileri girişte karşıladı. 500 kişilik organizasyona 750’yi aşkın davetli katıldı. Yoğun katılım nedeniyle davetliler yer bulmakta zorlandı.   

KORAY AYDIN: “TUFAN AKAN OĞLUM GİBİDİR” 
Düğüne siyaset ve iş dünyasının tanınmış birçok isminin katılması dikkat çekti. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Koray Aydın’ın yanı sıra Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, İyi Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, İyi Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, CHP İl Başkanı Semih Balaban, CHP ilçe başkanları, oda başkanları, dernek başkanları, Ak Partili, CHP’li ve İYİ Partili meclis üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.   

Düğünde Tufan Akan’a olan sevgisini dile getiren İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Koray Aydın, “Şimdiye kadar il dışında katıldığım ilk düğün. Tufan Akan oğlum yerine koyduğum birdir.” ifadelerini kullandı.  
Düğün öncesinde mevlit okutuldu. Ardından ikramlar yapıldı. Gece boyunca davetlilerle tek tek ilgilenen Tufan Akan, katılan herkese teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim