Manisa’da  İzci ailesi ilk acıyı eski milletvekili Mustafa İzci ile yaşadı. Onun ardından İlhan İzci ve Hikmet İzci yaşamlarını yitirmişti. Ailenin son büyüğü olan 79 yaşında iki çocuk babası Mümtaz İzci, karaciğer tedavisi için hastane ortamındaydı. Geçtiğimiz hafta sonu tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi. Evlatları tarafından Manisa’daki evine yürüyerek gelen Mümtaz İzci, ailesi ile birlikte son 4 gününü geçirdi. Aniden fenalaşan Mümtaz İzci, yine yakınları tarafından tedavi gördüğü hastanenin yoğun bakıma kaldırıldı. Kalbine yapılan yoğum masaj onu döndürmeye yetmeyince hayatını kaybetti.  

Manisa’nın sevilen iş insanlarından olan, İzci ailesinin en büyük iş insanı Mümtaz İzci, hastanede tedavi gördüğü sürede sevenleri sık sık hastaneyi arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

İzci, kendisini arayan dostlarına, "Hayat göz açıp kapanmasıyla son buluyor. Sevdiklerinize ve dostlarınıza sıkı sıkı sarılın. Dualarınız benimle olsun çok yakında aranızda olacağım” demişti.

Mümtaz İzci'ye son veda

Mümtaz İzci'in cenaze namazı, öğle namazının ardından Hatuniye Camisi'nde kılındı. İzci, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye AK Parti Manisa milletvekili Tamer Akkal, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de katıldı. İzci ailesinin fertleri taziyeleri kabul etti.

Editör: TE Bilişim