Haber: Ahmet Ünsal - Deniz Ünsal

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde bulunan Suphi Egemen İlkokulu Okul Müdürü  Evra Seda Satan ve öğretmenler öğrencilerin uzun aradan sonra okula adaptasyonlarında sıkıntı yaşamamaları için onlar için sabahın erken saatinde okula gelerek okulu süsleyerek adeta bayram yerine dönüştürdüler.

MİNİKLER DARBUKA KONSERİ İLE DERSLERE GİRDİ

Öğrencilerin kesitler halinde eğitime devam etmek zorunda kaldıkları bu süreçte okul olan adaptasyonların yeniden sağlanması için okul bünyesinde bulunan Darbuka ekibince sınıflara girişte unutamayacakları konser verildi. Okula koşarak gelen minikler kendileri için hazırlanan darbuka resitali ile girerken onları okula uğrayan velilerde darbuka eşliğinde stres attı.

“AMAÇ ÖĞRENCİLERİMİZİN MUTLULUĞU”

Eğitim müfredatının yanı sıra görsel ve yaşamsal eğitime dair katkılarla öğrencileri buluşturduklarını burada önemli olan öğrencilerin mutluluğu olduğunun altını çizen Suphi Egemen İlkokulu Müdürü Evra Seda Satan, şunları ifade etti:

 “Biz bu okulda minik bir aileyiz. Elde olmayan olumsuz koşullar nedeniyle çocuklarımız yüz yüze eğitime kesitler halinde devam etmek zorunda kaldılar. Biz eğitimciler ve veliler olarak çocuklarımıza bu süreci sorunsuz atlatarak okulu ortamını ilk günkü gibi sıcak tutmaktır. Bunun içinde ne yapılması gerekiyorsa tüm eğitim ekibimizle birlikte bunu yapmaya çalışıyoruz.1 Temmuz’a kadar yüz yüze eğitimimiz sürecek. Öğrencilerimiz 18 Haziran’da karnelerine kavuşacak. O günde çocuklarımıza süprizlerimiz olacaktır. Okula nasıl koşa koşa geliyorlarsa vedalaştığımız da güzel anılarla ayrılmalarını sağlamak biz eğitimcilerin görevidir. Bunun içinde tüm hazırlıklarımızı bu yönde yapıyoruz. Burada tek hedef öğrencilerimiz mutlu olmasıdır.”

Editör: TE Bilişim