BAYRAM ZİYARETİNE GİDERKEN KAZADA CAN VERDİ 
Manisa'da bayram ziyareti için motosikletle yola çıkan Hüseyin Baki, trafik kazasında can verdi. 

Kaza bayramın ilk günü sabah saatlerinde Şehzadeler ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Hüseyin Baki'nin kullandığı motosiklet, Aşağıçobanisa Hacıhaliller yolu üzerinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaza yaptı. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Talihsiz sürücü kazada can verdi. Hüseyin Baki, gözyaşları arasında Çobanisa Mezarlığına defnedildi. Yaşamını yitiren Hüseyin Baki'nin bayram günü Hacıhaliller Mahallesi'nde yaşayan kızını ziyaret etmek için yola çıktığı öğrenildi.

MANİSA'DA OTOMOBİL DEVRİLDİ: 5 YARALI
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bayramın ikinci gününde devrilen otomobildeki 2'si çocuk 5 kişi yaralandı.

Neslihan Coşgun'un (26) kullandığı 35 AOE 435 plakalı otomobil, Manisa kavşağında yoldan çıkarak devrildi.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yaralanan Neslihan Coşgun ile araçtaki Gülizar Coşgun (47), Ebru Ağırbaş (24), Bulut Ayaz Ağırbaş (5) ve Bulut Aras Ağırbaş (3), Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.


TURGUTLU'DA YİNE KAZA: 2 YARALI

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bayramın ikinci gününde bariyerlere çarpan motosikletteki 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Mehmet Akif Uslu'nun (29) kullandığı 45 N 8677 plakalı motosiklet, Akçapınar Mahallesi yakınlarında kontrolden çıkarak yol kenarındaki bariyerler çarptı.

Kazada motosiklet sürücüsü Mehmet Akif Uslu ile yolcu olarak bulunan Şaban Demir (39) yaralandı.

Yaralılar sağlık ekipleri tarafından Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırıldı

.

YANGINDA ARAZÖZ DEVRİLDİ: 1 YARALI
Bayaramın üçüncü günü Manisa’nın Turgutlu ve Ahmetli hattında çıkan orman yangınında çalışmalarda yer alan bir arazöz devrildi. Kazada 1 kişi hafif şekilde yaralandı.

Manisa'nın Turgutlu ilçesi ve Ahmetli ilçesi ormanlık alanında etkili olan orman yangını sırasında çalışmalarda yer alan Gördes İlçe Orman Şefliğine ait arazöz zorlu arazide devrildi. Kazada Ahmet G. isimli çalışan hafif şekilde yaralandı ve ayakta tedavi edildi.

LÜKS CİP KÜLE DÖNDÜ
Manisa’da seyir halinde olan lüks cip yanarak kül oldu.

Olay bayramın dördüncü günü Manisa’nın Saruhanlı İlçesi İstanbul İzmir Otobanında meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, İstanbul'dan Çeşme'ye gittiği öğrenilen lüks cip  birden alev aldı.
Aracını sağa çeken araç sürücüsü atlayarak canını kurtardı.


Olay yerine giden Saruhanlı İtfaiye Amirliği ekipleri yanan araca müdahale ederek soğutma çalışmasında bulundu.
Araç tamamen yanması  sonucu büyük çaplı maddi hasar meydana geldi.
Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

OTOMOBİL TERS ŞERİTTE 150 METRE SAVRULDU: 3 YARALI


Manisa’nın Kula ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kazaya karışan bir araç karşı şeride geçerek yaklaşık 150 metre boyunca savruldu. Karşı şeritte başka bir aracın olmaması ise olası bir faciayı önledi.


Kaza, bayramın dördüncü günü 12.45 sıralarında İzmir-Ankara D300 karayolu Jandarma kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İzmir istikametinden Uşak istikametine seyir halinde olan Ahmet Tarhan idaresindeki 64 NC 727 plakalı otomobil ile Alaşehir yolundan gelen ve D300 karayoluna bağlanmak isteyen Erdoğan Aygenç (69) idaresindeki 06 BL 0700 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle karayolunda seyreden 64 NC 727 plakalı otomobil refüje çıkıp elektrik direğine çarparak durabilirken, Alaşehir yolundan gelen ve karayoluna bağlanmak isteyen 06 BL 0700 plakalı otomobil ise ters şeride girerek yaklaşık 150 metre boyunca savruldu. Kazayı görenlerin haber vermesi ile olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Kula İtfaiye Amirliği ekipleri, 06 BL 0700 plakalı otomobil içerisinde sıkışan sürücü Erdoğan Aygenç (69) ve yolcu Mustafa Özercik’i (57) sıkıştığı yerden kurtarmak için çalışma başlattı. Kısa sürede sıkıştığı yerden çıkarılan yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından Kula Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan diğer otomobil sürücüsü Ahmet Tarhan ise tedbir amaçlı Kula Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı.
Öte yandan, otomobilin ters şeritte 150 metre boyunca savrulduğu esnada karşı şeritten başka bir aracın gelmemesi ise olası bir faciayı önledi.
Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

BAYRAM TRAFİĞİNDE ZİNCİRLEME KAZA

Manisa’nın Kula ilçesinde bayramın dördüncü gününde kırmızı ışıkta bekleyen otomobillere çarpan bir araç, zincirleme trafik kazasına sebep oldu. Kazada herhangi bir yaralanma olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Ege Bölgesi’nin en önemli ulaşım yollarından biri olan ve Manisa’nın Kula ilçesinden geçen İzmir-Ankara D300 karayolunda bayram dönüşü için yoğun trafik akışı başladı. Gün içerisinde binlerce aracın geçiş yaptığı Kula’da bugün öğle saatlerinde meydana gelen maddi hasarlı zincirleme trafik kazası korkuttu.
Kaza saat 13.30 sıralarında İzmir-Ankara D300 karayolu Orhan Acar Kavşağı’nda meydana geldi Edinilen bilgiye göre, Uşak istikametinden İzmir istikametine seyir halinde olan Samet Burak S. idaresindeki 06 BEZ 219 plakalı otomobil, Orhan Acar Kavşağı’nda kırmızı ışıkta bekleyen otomobillere çarptı. Kazada yaralanan olmazken, çarpışmanın etkisiyle 06 BEZ 219 plakalı otomobil ile kırmızı ışıkta bekleyen 5 otomobilde maddi hasar meydana geldi.
Kaza sebebiyle İzmir-Ankara D300 karayolunun İzmir istikametinde trafik bir süre tek şeritten sağlandı. Araçların yoldan kaldırılması ile trafik normal seyrine döndü.

KULA'DA MOTOSİKLETLER ÇARPIŞTI: 2 YARALI
Manisa’nın Kula ilçesinde kavşakta çarpışan motosiklet sürücüleri yaralandı. Kaza, saat 20.00 sıralarında İzmir-Ankara D300 karayolu üzeri Jandarma Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 45 AAU 270 plakalı motosikleti ile şehir içinden İlçe Jandarma Komutanlığı istikametine geçmek isteyen Hatice Ç. (43), Uşak yönünden İzmir yönüne seyir halinde olan Burak Y. (18) idaresindeki 45 RA 9331 plakalı motosikletle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki motosiklet sürücüsü de motosiklet üzerinden savrularak yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi ile olay yerine 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, daha sonra ambulanslarla Kula Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada ilk tedavileri yapılan yaralı Burak Y., ileri tetkik tedavileri için Salihli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, her iki motosiklet sürücüsünün de kask takmadığı öğrenildi.
Kaza sebebi ile İzmir-Ankara D300 karayolunun İzmir istikametinde trafik bir süre tek şeritten sağlandı. Yaralılar ve kazaya karışan motosikletlerin yoldan kaldırılması ile trafik normal seyrine döndü.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Manisa Haberleri, Manisa, Haber, Bel, Wikipedia , Haberler, Manisahaber,

Editör: TE Bilişim