Yapılan son değerlendirmelere göre, yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu, (Balıkesir, Bursa hariç) Marmara, Kuzey Ege Kıyıları ile Kütahya çevreleri, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz'in batısı ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun yağmur ve sağanak; Artvin, Ardahan, Kars ve Erzurum'un yükseklerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının yurdun kuzeybatı kesimlerinde 8-10 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle güneyli yönlerden orta kuvvette, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ve Orta ve Batı Karadeniz ile Afyonkarahisar çevrelerinde kuvvetli(30-60 km/sa), Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun doğusunda güneyli yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına (40-70 km/sa), Marmara’nın güneyi ve Kıyı Ege ile Batı Akdeniz’in iç kesimlerinde fırtına ve zaman zaman kuvvetli fırtına (60-90 km/sa) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

MANİSALILAR DİKKAT!

Meteoroloji'nin güncel verilerine göre, Türkiye'de yer yer etkisini artırarak devam eden yağışlar sürecek ancak hava sıcaklıklarında büyük bir değişiklik yaşanacak. Çarşamba gecesi yaklaşık 10 derece birden düşecek sıcaklıklarla birlikte Manisa'da da hava hızla soğuyacak. Manisa'da Salı ve Çarşamba günü rüzgarlı hava etkisini gösterecek. Perşembe yağışlı, Cuma günü ise bulutlu ve soğuk hava etkili olacak.

MANİSA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Editör: TE Bilişim