Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası, Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ve Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri Yunusemre ilçesinde bulunan 23 Nisan Ulusal Egemenlik İlkokulu yanında bulunan servis araçları denetledi. Denetime Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkan Hüseyin Üstün, Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Karaağaç katıldı. 
Oda tarafından hazırlanan okul servis aracı denetiminde kontrol edilecek hususlar ve okul servis araçlarında salgınla mücadele kapsamında alınacak tedbirlerin yer aldığı broşürler dağıtıldı. Trafik polisi ekipleri hem servis aracı şoförlere hem de öğrencileri neler yapmaları noktasında bilgiler verdi. 

Okulların kapanmaması  için herkesin dikkatli olması gerektiğini vurgulayan Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Karaağaç, 2021/2022 eğitim öğretim yılı tüm eğitim çalışanlarına, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Eğitim öğretim yılına 1,5 yıldır ara verildiğini bu süreçte uzaktan eğitim olsa da yüz yüze eğitimini yerini tutmadığı, hem öğrencilerimiz, velilerimiz, esnafımız, ülkemiz büyük Covid-19 salgını nedeni ile zor bir süreçten geçtiğimizi belirtmek isterim. Hepimize bu süreçte bazı görevlerin düştüğünü, okulların tekrardan kapanmaması için öğrencilerimizin, velilerimizin, öğretmenlerimizin, servisçi esnafımızın daha dikkatli olmamız gerekiyor. Servis araçlarının uyması gereken kurallar var. İçişleri Bakanlığımızın alınacak tedbirlerle ilgili genelgesine istinaden kolluk kuvvetleri tarafından sıkı bir denetimin de olacağını belirtmek isterim. Oda olarak emniyet güçlerimizle birlikte İçişleri Bakanlığının belirlediği kriterler neticesinde tedbirlerimizi alıyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim