Avukatların İYİ Parti'ye teveccühü büyüyor. Geçtiğimiz haftalarda Av. Arife Yüksekdağ Altunay ve Av. Nezahat Bölge Atak'ın üyelik kayıtlarının alınmasının ardından, bugün de kentin tanınan genç avukatlarından Av. Büşra Küçük ve Av. Ozan Küçük, İYİ Parti'ye  katıldı. 

Genç avukatlar için İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, İl Yerel Yönetimler Başkanı Av. Zafer İksir ve Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan'ın katılımıyla rozet takım töreni düzenlendi. 

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen törende konuşan Başkan Tufan Akan, "İYİ Parti'ye her geçen gün teveccüh artıyor ve ailemiz büyümeye devam ediyor. Bugün Av. Büşra Küçük ve Av. Ozan Küçük'ün İYİ Parti ailemize katılımı nedeniyle bir rozet takım töreni düzenliyoruz. Genel Başkanımız sayın Meral Akşener'e ve partimize güvenen halkımızın desteğiyle iktidar yolunda her geçen gün emin adımlar atıyoruz. İYİ Parti Yunusemre, avukatlarımızın da destekleriyle hem seçimlere, hem de saha çalışmalarına en güçlü şekilde hazırlanmaya devam edecek. Partimizi zedelemek uğruna iktidar tarafından oynanan her türlü oyuna, her türlü tiyatroya karşı doğru ve etkili politikalar üretmeye ve halkımızın desteğini almaya devam edeceğiz. Son 1 ay içerisinde genç ve meslek hayatında önemli başarılara imza atmış 10 avukatımız partimize üye oldu. Bizlere, partimize güvenleri ve destekleri için genç avukatlarımıza teşekkür ediyoruz. İYİ Parti'nin kapısı boğazından haram lokma geçmeyen, adalet duygusunu kaybetmeyen, hak ve hukuk için mücadele eden, laf değil icraat üreten herkese sonuna kadar açıktır" dedi. 

İYİ Parti İlçe Başkan Danışmanı Av. Arife Yüksekdağ Altunay da, İYİ Parti'nin meslektaşlarıyla birlikte daha da büyüyeceği ve güçleneceğinin soyledi.. Av. Altunay, "Türkiye'de yaşanan hukuksuzluklara karşı hak mücadelesi vermek için tüm meslektaşlarımı İYİ Parti'de buluşmaya davet ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Av. Büşra Küçük ve Av. Ozan Küçük'e İYİ Parti rozetleri İl Başkanı Hasan Eryılmaz ve Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan tarafından takıldı. Tören, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Editör: TE Bilişim