Dernek binasında yapılan genel kurulda divan başkanlığını Nevzat Teker, katip üyeliklerini ise Ziya Çiçek ve Alattin Aslan yaptı.  Manisa Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cevdet Çiçek, genel kurulun başta Bitlisliler olmak üzere Manisa’ya, ülkemize hayırlı olmasını diledi. Normal zamanda 2020 yılında bu genel kurulun yapılımsa gerektiğini ifade eden Çiçek, ancak yaşanan pandemi nedeniyle İçişleri Bakanlığı’nın aldığı karar doğrultusunda ertelendiğini belirterek, normalleşme süreciyle birlikte 10. Genel kurulu yapmaktan dolayı mutlu olduklarını açıkladı.  
Bugüne kadar olduğu gibi 2021-2023 döneminde de dernek çatısı altında güzel çalışmalara imza atacaklarını söyleyen Başkan Cevdet Çiçek,  “Yönetim kurulumuzda 15 asil, 15 yedek üye olacak. Bu hizmetlerimizi sadece yönetim kurulu üyelerimizle değil bütün Bitlisli hemşehrilerimizle yapacağız. Hep beraber bu dernek için elimizi taşın altına koymaya devam edeceğiz. Bu bayrağı daha ileriye taşımak için gayret göstereceğiz. Ben isterim ki bu bayrağı Spil Dağı’nın tepesine en güzel şekilde dikip Bitlislileri burada onurlu bir şekilde temsil edelim” diye konuştu.  Eski başkanlardan Nevzat Teker ve Necip Bayram da birer konuşma yaparak genel kurulun hayırlı olmasını dilediler. 
Manisa Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cevdet Çiçek’in yönetiminde Kemal Gerdan, Necip Bayram, Muhlis Gök, Mehmet Karabulut, Sabri Öztürk, Abdulbaki Güneş, Bülent Öztürk, Ali Durmuş, Ecvet Teker, Kıyasettin Can, Ramazan Peker, Ercan Karataş, Hasip Örük, Senadin Kök yer aldı. Yedeklerde Bülent Büküm, Hayrettin Özçelikbaş, Nihat Batu, Nezir Gezgüç, Mirza Peker, Musa Erdoğan, Fetullah Öztürk, Maşallah Kök, Cevdet Arıkbaş, Necdet Kılıçarslan, Turgay Zeydan, Ekrem Güneş, Ümit Tozan, Recep Çiçek, Ahmet Günal yer aldı. Denetleme kurulu asil üyeler Erhan Turşak, Celal Gerdan, Görgün Ekinci, yedek üyeler ise Refik Karabulut, Orhan Akgün ve Celalettin Demir’den oluştu.

Editör: TE Bilişim