Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirilen programda, şehitler dualar edilerek, yaklaşık 500 kursiyer ile vatandaşlara lokma ikram edildi. 
Şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere ise acil şifalar dileyen Yunusemre Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ayşen Oğuz, “Ülke savunması için İdlib’de ve ülkenin her karış toprağında şehit olan asker, polis ve tüm güvenlik güçleri için Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü personeli ve Okul Aile Birliği işbirliğinde lokma hayrı yaptık. Hiçbir güvenlik gücümüzün vatan savunmasında ayağına taş değsin istemeyiz. Dualarımız onlar için. Allah’ım bir daha böyle acılar yaşatmasın. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar kederli ailelerine sabırlar diliyorum.” diye konuştu. 
Programa katılan Yunusemre İlçe Müdürlüğü Şube Müdürü Bayram Bülent Yıldırım ise Allah daha büyük acılar göstermesin dileklerini iletti. 
Programa Yunusemre İlçe Müdürlüğü Şube Müdürleri Metin Çengel ve Bayram Bülent Yıldırım, Egitim Bir- Sen ilce başkanı Serdar Dinçer, Okul Müdürleri Ramazan Erkul ve Süleyman Bozok'ta katıldı.

Editör: TE Bilişim