Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı bu yıl 27. kez Manisalılarla buluştu. Türkiye’nin her yerinden katılımcısı olan ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından desteklenen fuar, Manisa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde SNS Fuarcılık tarafından organize ediliyor. Fuarda; beyaz eşya, mobilya, hazır mutfak, çelik kapı, dekorasyon, gıda, yapı, iletişim, bilişim gibi birçok sektörden firma yer alıyor. Sağlık Bakanlığı ve Ticaret Bakanlığı’nca belirlenen Covid-19 tedbirlerinin uygulandığı fuara maskeyle giriş yapılabiliyor. Stantların dizaynı sosyal mesafe ölçülerine göre ayarlandı.  Ziyaretçilerin sosyal mesafe kuralına uymaları sağlanırken, hijyen koşulları da titizlikle uygulanıyor.

1940'TAN BU YANA MANİSA'DA HİZMET VERİYOR

Fuarda standı bulunan Baydarlar Elektronik Anahtar, fuara gelen müşterilee çeşitli anahtar hizmetleriyle büyük kolaylık sağlıyor. Manisa'da Kuyumcular Çarşısında hizmet veren Baydarlar Elektronik Anahtar, 1940 yılından bu yana hizmet veriyor. Baba mesleğini sürdüren Ruhi Baydar, anahtarla ilgili teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek güncel anahtar model ve sistemleri desteği veriyor. Hırsız engelleyici kilitler, araba anahtarları işlemleri, çilingirlik, alarm-kamera sistemleri, kapı hidrolikleri, asma sistemleri, kasa kilitleri gibi birçok alanda hizmet sunuyor.

9 YILDIR MESİR FUARI'NDA

Manisa'da 9 yıldan beridir sürekli Mesir Fuarı'na katılan Baydarlar Elektronik Anahtar, tüm Manisalıları fuara davet etti. Fuardan memnun olduklarını belirten yetkililer, SNS Fuarcılık tarafından birçok alanda yardım alabildiklerini söylediler. Baydarlar Elektronik Anahtar yetkilisi, "Oto anahtarlarında elimizde bulunan son sistem cihazla beraber, normalde müşterimizin anahtarını koyup diş kodunu okutup müşteriye veriyoruz. Yani anahtarı fabrikasyon diş koluyla kesiyoruz. Aynı şekilde hırsız engelleyici kilitlerinde KC5 dediğimiz makine var. Bundan Türkiye'de 13 tane var. Ege Bölgesinde sadece bizde var, bu da kartında hiç anahtar olmasa dahi, karttan anahtar yapma özellğine sahip. Bu makineyla son sistem bir şekilde her şey yapılıyor" dedi.

FUAR PAZAR GÜNÜNE KADAR AÇIK

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi'nde devam eden fuar, 13 Eylül Pazar gününe kadar hafta içi 11.00-23.30 hafta sonu 10.00-23.30 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

Editör: TE Bilişim