TBMM 22.Dönem Meclis Başkanı Bülent Arınç’ın Sultan Cami’de okuttuğu mevlit programına Ak Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur’un yanı sıra partililer ve Manisalılar Arınç ailesi ve yakınları katıldı.
Programın ardından Öğretmenevinde iftar yemeği veren Arınç, Manisalı dostlarıyla bir araya geldi.   
Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak, etkinliklere katılmak üzere geldiği memleketi Manisa’ya gelen Arınç, Öğretmenevinde aile dostları için verdiği iftar yemeğinde kendisinin, yeni kurulacak olan Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyeliğine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atanacağı bilgisini verdi.
Arınç konuyla ilgili şöyle konuştu: "Her yerde her şeyi konuşmak doğru değildir. Ama önemli olan konuşulacak yerde konuşmak, susulacak yerde susmaktır. Konuşulacak yerde susar, susulacak yerde konuşursanız o da çok ters olur. Sizden bir şey sorulduğu zaman doğruyu söylemek zorundayız. Efendim doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.  Onuncu köy olur.  Ne olacak, kovarlarsa kovsunlar.
Şimdi kim bilir benim hakkımda twit atanlar ne düşünüyorlardır. Biz yok olmuştuk. Bitmiştik.  Ezilmiştik. Çürümüştük. Düşünebiliyormusunuz biz Cumhurbaşkanımızın yanında Başdanışmanlık falan değil, Yüksek İstişare Kurulu Üyesi.  Başkanın (Cumhurbaşkanı Erdoğan) kendisi olacak biz de yanında olacağız. Böyle bir şeyi Rabbim sadakatın sonucunda veriyor, yalakalığın değil. Allah’a hamdolsun."  

 
 

Editör: TE Bilişim