Haber: Ahmet Ünsal 
 
Manisa Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerinde hizmet veren 2000’in üzerindeki Berberler ve Kuaförler Odası üyeleri Ocak ayı içerisinde yapılması öngörülen seçimlerde 4 başkan adayından hangisinin kendi başkanı olacağını belirleyecek.Mevcut Başkan Ali Bartu yeniden aday olduğunu açıklarken onun karşısına ise deneyimli bir o kadarda renkli kişiliğe sahip olan 1984-  2002 yıllarında 3 dönem başkanlık görevini üstlenen 68 yaşındaki Emrullah Demirşah bastırdığı “Efsane Geri Dönüyor” broşürleri ile yarışa katılıyor. Diğer başkan adayı ise genç akımın öncüsü olacağını dile getiren Adem Şahin olurken 4. Başkan adayı da Yunusemre ilçesinden Ayhan Öci oldu.

Başkanlık yaptığı yıllar itibari ile kadın kuaförlerine yönelik yaptığı yeniliklerle gündeme gelen onunda ötesinde gerçekleştirdiği kongrelerinde omzuna astığı davul zurna ile renkli görüntüler oluşturduğu gibi kongrelerini karnavala dönüştürerek geçmişte renkli anılar bırakan 68 yaşındaki Emrullah Demirşah, yıllar sonra yeniden başkan adaylığına soyunmasında en büyük etkenin üyelerini feraha ulaştıracak yeni projelerini hayata geçirmek olduğunu dile getirdi.
Demirşah, geçmişteki tecrübelerini genç meslektaşlarına aktarmayı onların kendisine katacağı fikirlerle bambaşka bir oda misyonunu hayata geçireceğinin altını çizerek;
 “Benim başkanlık yaptığım o yıllarda Manisa’mız küçük bir ildi. Ancak şimdi ise Büyükşehir olması dolayısıyla sorunları dev gibi büyümesiyle birlikte Berber ve Kuaför Meslektaşlarımın da çözümlenmesi gereken sorunları bulunuyor. Öncelikle odamızın çağdaş ve yenilikçi bir vizyona ihtiyaç var.Ben yönetimimle birlikte biz felsefesi ile görev yaptık. İki dönemde Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu yönetim kurulunda görev aldı. Bir dönem Manisa esnaf Kefalet Kooperatifi yönetim kurulunda görev aldım.Yönetimimize mesleğinde zirve yapmış toplum nezninde ahlaklı, sevilen gençleri alacağım.kadın üye sayısı ile erkek sayısını eşit tutmak için çaba harcayacağım.Kadın-erkek her platformda mutlak eşit düzeyde temsil edilmelidir.” Şeklinde ifade etti.
Öte yandan mevcut Başkan Ali Bartu ise yeniden başkanlığa aday olduğunu yarın bir otelde yapacağı basın toplantısıyla üyelerine duyuracağı belirtildi.

Editör: TE Bilişim