Demokrat Parti yeniden eski günlerine dönmek için yoğun bir seçim çalışması yürütüyor. Manisa'da dikkat çeken adaylarla seçim yarışına katılan Demokrat Partililer her akşam daha önceden belde ve köy statüsünde olan yerleşim bölgelerinde seçim çalışması yapıyor.
Dün akşam Aşağıçobanisa ve Hamzabeyli mahallelerine seçim turu gerçekleştirildi. Demokrat Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şule Tunalı ve Demokrat Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Uğur Kıraloğlu'un yanı sıra İl Başkanı İdris Mecek ve partililer vatandaşlarla buluşarak Demokrat Parti'nin seçim vaatleri ve projelerini anlattılar.
SORUNLARI BİLİYORUZ 
Şule Tunalı vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada büyükşehir olunması ile birlikte belde ve köylerin statüsünü kaybederek mahalle olduğuna dikkat çekerek, "Biz bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını, sıkıntılarını ve çektikleri çileyi en yakından bilen partiyiz. Ve biz göreve geldiğimizde hizmetleri bir bütün olarak Manisa'da eşit dağıtacağız. Hiçbir ayrım yapmayacağız. Hiç şüphesiz Manisamızın en güzide mahallelerinden Aşağıçobanisa ve Hamzabeyli başta olmak üzere bu bölgedeki verimli tarım arazilerine sahip tüm mahallelerimiz daha da zenginleşecek. Tarım ürünlerinin değerlendirilmesi ve pazarlanması başta olmak üzere birçok projeden vatandaşlarımız da faydalanacak." dedi.

Editör: TE Bilişim