Her hafta çeşitli yürüyüş etkinlikleri organize eden Manisa Fırtına Dağcılık Spor Kulübü üyelerinin bu haftaki parkuru tehlikeli ve ilginç görüntüler oluşturdu.
Doğa severlerin “Tantalos tahtı artık Wikilocta” başlığıyla Anemon Trekking’de
paylaştığı etkinlikle ilgili şu bilgiler verildi: “Manisa Fırtına Dağcılık Spor Kulübü üyeleri ile birlikte saat 9 Haziran’da günü saat 08:00'de Akpınar Mesire yerinden başladığımız yürüyüşte mevcut patikayı işaretleyerek ve patikayı kapatan makilik ağaçları temizleyerek ilk önce Sahte Kibele heykeline daha sonra Tantalos Tahtına ulaştık.
Tantalos tahtında seremoni yaptıktan sonra Yarıkkaya Kanyonu üstünden yan geçiş yaparak kanyon üst girişine ulaştık. Buradan Kokarca Çeşmesine yükseldikten sonra öğle molası verdik.
Öğle molasından sonra soğan çukurundan Manisa-Turgutlu yolu kıyısındaki TİGEM İşletmesi önüne indik. Yol kenarından Akpınar'a yürüyerek faaliyeti sonlandırdık. Bu faaliyet sonucunda ilk defa Tantalos Tahtı Wikiloc rotaları arasına ayrıntılı ve temiz bir kayıt ile girmiş oldu. Faaliyete katılan ve destek veren tüm arkadaşlarımızı tebrik ederiz.”
 
 

Editör: TE Bilişim