Türkiye Yardım Sevenler Derneği Manisa Şubesi ile 29 Ekim Kadınları Derneği Manisa Şubesi, Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yılında anlamlı bir etkinliğe imza attı. Öğrencilere burs konusunda destek olmak amacıyla bir kafede 200 kişinin katılımıyla program düzenlendi. Etkinliğe Türkiye Barolar Birliği Delegesi Av. Ali Arslan,  Manisalılar Derneği Başkanı Yunus Emre Şahin,  CHP Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Uysal, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.  Karşıya Belediyesi Bando takımı birbirinden güzel marşlar çaldı. Davetliler ellerindeki Türk Bayraklarıyla marşlara eşlik ettiler.  
Türkiye Yardım Sevenler Derneği Manisa Şube Başkanı Beyhan Yörür, “Dernek olarak her zaman öğrencilere burs konusunda destek oluyoruz. Onlar için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bu etkinliğimizi de 29 Ekim Kadınları Derneği ile birlikte düzenledik. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi. 
29 Ekim Kadınları Derneği Manisa Şube Başkanı Fatma Ayhan, Manisa’da ortak bir etkinlik gerçekleştirmekten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, bu tür çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Editör: TE Bilişim