CHP Manisa Milletvekilleri Özgür Özel, Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Bekir Başevirgen, Fuar Merkezi'nde devam eden Çiçek Festivali ile Mesir Fuarı'nı ziyaret etti. İl Başkanı Semih Balaban, Yunusemre ilçe Başkanı Yalçın Arcak, Şehzadeler İlçe Başkanı Hakan Gürtunca da milletvekillerine eşlik etti.

Fuar ve festivali gezen milletvekilleri, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlar CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ile hatıra fotoğrafı çekildi. 

"Fuar alanında ne zaman bir etkinlik olsa koşar geliriz"

Esnafı ziyaretinin ardından konuşan Özgür Özel, "Fuar alanında ne zaman bir etkinlik olsa koşar geliriz. Manisa'ya satış yapmaya gelenlere destek vermeye gayret ederiz. Geçtiğimiz yıllarda çok ses getiren etkinlikler olmuştu. Zaten Mesir Fuarı başlı başına dünyanın önemli festivallerinden bir tanesidir. Pandemiden dolayı iki senedir ertelemeler var. Bu yıl Çiçek Festivali ile birleşmiş, güzle bir birliktelik olmuş. Milletvekillerimiz, il ve ilçe başkanlarımızla stantları teker teker gezdik. Tabii eski muhteşem günleri esnafın hemen yakalaması mümkün değil ama bu tür organizasyonlar esnafa güç veriyor. Biz de bu organizasyonu yapanlara teşekkür ediyoruz. Bundan sonra Manisa'da yapılacak tüm etkinliklere de destek olamaya devam edeceğiz. Türkiye'nin dört bir yanından yiyecekleri burada Manisalılarla buluşturan esnaflarımız var. Zamanında Fuar Merkezi'nde çok kalabalık toplantılar yapmıştık. Bundan sonraki süreçte de esnaflarımızı Manisa'ya bekliyoruz" dedi.

"Aşı sırası gelen herkese, aşılarını yaptırmasını tavsiye ediyoruz"

Aşının önemine vurgu yapan Özgür Özel, "Toplum çok gecikmeli de olsa aşıya kavuşmuş durumda. Aşı sırası gelen herkese, aşılarını yaptırmasını tavsiye ediyoruz. Bu hastalığı ancak aşı ile yenebileceğiz. Aşıları tamamlayanlar, sosyal hayata renk  katacaklar. Ekonomi de ancak böyle canlanacak. Tüm Manisalı hemşehrilerimize, burada misafirimiz olan herkese de teşekkür ediyoruz, sağlıklı günler diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim