CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Balcı, CHP’li kadınlar ile bilirlikte gerçekleştirdiği toplantıda kadınların sosyal hayat içerisindeki rolünden söz ederek, özellikle siyasette kadının rolünün çok büyük olduğunu ve Manisa’da partili kadınların önemli çalışmalara imza attığını dile getirdi. 
CHP’nin kadınlarla daha güçlü olduğunu ifade eden genel başkan yardımcısı Balcı, “Türkiye’de kadını önemseyen, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kadınlara verdiği hakları sonuna kadar savunan, her platformda kadının toplumdaki önemine değinen ve özellikle kadının siyasette vazgeçilmez bir değer olduğunu dile getiren tek parti CHP’dir. Kadınlarımız demokrasinin mihenk taşı gibidir. İnanıyoruz ki iktidara yürürken kadınlarımızın desteği çok büyük olacak. Kadınlarımızın desteğiyle kararlı bir şekilde iktidara yürüyeceğiz’’ dedi. 
CHP İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Uysal ise, partisinin emin adımlarla iktidar yürüyüşünü gerçekleştirdiğini ifade ederek, “Partimizi iktidara taşımak ve kadınlarımızın bu yolda gücünü göstermek amacıyla gece-gündüz demeden çalışacağız’’ dedi. 
Konuşmaların ardından CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Balcı, CHP’li Uysal birlikte partiye yeni üye olan kadınların parti rozetlerini taktılar.


Editör: TE Bilişim