Haber: Ahmet Ünsal

TRT Ses Sanatçılarından Göksenin Çakmak'ın sunuculuğunu üstlendiği gecede TSM konseri Kanun sanatçısı Şef Erol Gönüldaş’ın yönetimi ile TRT sazları eşliğinde Belediye Kültür Merkezi Lale salonunda gerçekleştirildi.
eki Müren,Yıldırım Gürses,İbrahim Tatlıses, Ahmet Kaya,Sezen Aksu,Şebnep Ferah, Erol Evgin,Neşet Ertaş ve daha birçok sanatçının seslendirdiği onlarca şarkıyı Akhisar Belediyesi TSM korosunun birbirinden kıymetli koristleri ve solistleri seslendirdi.
  

60-70-80-90 YILLARA UZANAN KONSERDE NOSTALJİ RÜZGARI ESTİ

İş insanı, öğretmen,doktor,hemşire,esnaf,fabrika işçisi, ev hanımı ve gençlerden oluşan 36 kişilik TSM korusu 60 yıllardan başlayan ve akabinde 70’li yıllara oradan da 80’li ve 90 yıllara kadar uzanan şarkıları büyük bir keyifle seslendirirken konsere katılan 1000’e yakın davetli topluluğu keyifli anlar yaşadı.
Salonu hınca hınç dolduranlar bulundukları yerden izlerken evlerinde olanlar ise Manisa’nın Kablolu yayında olan yerel televizyonu ETV’den canlı olarak izleyicilerle buluştu.
TSM konserinin ev sahipliğini ise CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Hakan Gürtunca, Yunusemre ilçe Başkanı Yalçın Arcak ve yönetimi üstlendi.
    

İZLEYİCİLERİN KULAKLARININ PASI SİLİNDİ

Konseri üç saat boyunca izleyenler sanatçıların seslendirdiği şarkıları konserin bitimine kadar ayakta alkışladılar. Hatta bazı kadınlar ise göbek atmayı da ihmal etmedi. 
Akhisar Musiki Derneğinin 36 solistten oluşan TSM korosunun müzik ziyafetine CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban,Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, SP,DP,DEVA,Gelecek Partisi il ve İlçe başkanları, Manisa Barosu önceki dönem başkanı Ali Arslan,Eğitim-Sen Manisa Şube Başkanı İsmail Şener ve STK başkanları ile partililer katıldı.İzmir marşıyla noktalanan konserde katılımcılar ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak Marşa eşlik etti. 
    

KATKI SAĞLAYANLARA PLAKET VE ÇİÇEK JESTİ

CHP Şehzadeler ilçe başkanı Gürtunca, Yunusemre İlçe Başkanı Arcak, ‘Umut ve Dayanışma Konseri’ne katkı sağlayan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu ile Akhisar Musiki Derneği Başkanı Erdoğan Çatılı’ya plaket sunuldu. Koronun şefliğini üstlenen Erol Gönlüdaş ise Başkan Yalçın Arcak tarafından çiçek verilerek teşekkür edildi.
  
Akhisar Belediye Başkanı Dutlulu ise “Biz sadece halkın ihtiyaçlarına ve sokağına dokunmuyoruz bir il düzeyinde olan Akhisar’ımız da yaşayan binlerce vatandaşımızı Böylesi konserler zinciri ile buluşturmaya devam edeceğiz. Bu Sosyal belediyeciliğin bir gereğidir.Bizim koromuzu davet ettiğiniz ve bağrınıza bastığınız için ayrıca sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim