Büyük Birlik Partisi Manisa’da kongrelere start verdi. Yunusemre ilçesinde özel bir  işletmede birer gün ara  Şehzadeler ve Yunusemre  İlçe Başkanlığı 2 Olağan Kongreleri  yapıldı. Kongreye Büyük Birlik Partisi Manisa İl Başkanı Ahmet Mustafa Süzer ve il yöneticileri, ilçe başkanları, sivil toplum örgütleri temsilcileri  katıldı.
 
Kongreye kısa konuşma yapan Büyük Birlik Partisi Manisa İl Başkanı Ahmet Mustafa Süzer, “BBP teşkilatı olarak  Manisa’da bugün itibariyle ilçe   Olağan Kongrelerimizi gerçekleştirmeye başladık. İlçelerimizde kongrelerimizi tamamladıktan  sonra İl kongremizi gerçekleştireceğiz. Dün gerçekleşen Şehzadeler İlçe Başkanlığı 2 Olağan Kongresinde Mehmet Engin Vardar  ilçe başkanımız olarak seçilmişti. Bugünde Yunusemre  İlçe Başkanlığı 2 Olağan Kongresinde Şerif Ali Uyumaz ilçe başkanımız olarak seçildi. Başkanlarımızı tebrik ederim ve kongremizin  hayırlara vesile olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.
 
Şehzadeler BBP İlçe Başkanı  Mehmet Engin Vardar ve Yunusemre  BBP   İlçe Başkanı Şerif Ali Uyumaz ise kongreye katılım sağlayan BBP  Manisa İl Başkanı Ahmet Mustafa Süzer ve il yöneticilerine, ilçe başkanlarına , sivil toplum örgütleri temsilcilerine teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilişim