AK Parti Manisa İlçe Kongrelerinin tamamlanmasının ardından Şehzadeler ilçesinde bulunan Tarihi Kurşunlu Han’da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in başkanlığında Şehzadeler ve Yunusemre İlçe Teşkilatının tanıtım toplantısı yapıldı.

Toplantıya AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in yanı sıra AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti MKYK Üyesi, Çorum Milletvekili, Manisa İl Koordinatörü Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı,  AK Parti İzmir Milletvekilleri Atilla Kaya ve Ceyda Bölünmez Çankırı, AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Manisa'nın 15 İlçesinin AK Parti  İlçe Başkanları da katıldı.   

Tanıtım toplantısına ev sahipliği yapan Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu yaptığı konuşmasında;

“Sizi bu Kurşunlu Han’da yani Şehzadelerimizin tarihi binasında ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Şahsım ve Yönetim Kurulu arkadaşlarım adına hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Sizleri sosyal medyadan takip ediyoruz. Maşallah, çok gayretli ve azimli çalışıyorsunuz. Bizlerde bu teşkilatın içinde olan arkadaşlarız. Dolayısıyla bu gayretlerinizi gördükçe bizlere daha çok azim ve şevk geliyor. Ben şunu ifade etmek istiyorum ki sadece Manisa’mızda değil Türkiye’nin değişik illerinde ve ilçelerinde sizleri görüyoruz. Bunu gerçekten samimiyet, gayret ve tevazu ile yaptığınızı gördüğümüzde aynı şekilde sizden esinlenerek, bizde arkadaşlarla birlikte bunları toplantılarımızda konuşarak, yani bu noktada ruhlara hitap ederek ve maneviyatı da ön plana alarak çok güzel çalışmalara vesile oluyor. Öncelikle samimi, gayret ve tevazu içerisinde yaptığınız çalışmalarınızdan dolayı sizlerden Allah razı olsun. Sizlere çok çok teşekkür ediyoruz.”ifadelerini kullandı.  

“DÜSTURUMUZ, SAMİMİYET GAYRET VE TEVAZU”

Başkan Çipiloğlu konuşmasına şöyle devam etti; “Şehzadeler İlçe Başkanı olarak 2019 Şubat ayında atanmamızın ardından göreve başladık. O günden bugüne tabii ki kongreye kadar görevimizi bihakkın yerine getirmeye gayret ettik. Tabii ki kongreler değişim süreçleri. Yenilenmelerin tazelenmelerin olduğu dönemler. Bizde yüzde 60-70 civarında yenilenme tazelenme noktasında bir kongre süreci geçirdik. Bu dönemde de aynı gayret aynı samimiyet ve aynı tevazu ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Zira samimiyet, gayret ve tevezuyu kendimize dustur edindik. Tekrar, Manisa’mıza ve Şehzadelerimize şeref verdiğiniz için teşekkür ediyorum.”   

KANDEMİR’DEN ÇİPİLOĞLU’NA ÖVGÜ DOLU SÖZLER

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir konuşmasında Başkan Çipiloğlu’ndan övgüyle bahsetti.

Başkan Kandemir, Başkan Çipiloğlu için şu ifadelere yer verdi; “Değerli başkanım size çok teşekkür ediyorum. Benim çok çok beğendiğim ve sevdiğim Türkiye’deki örnek ilçe başkanlarımızdan birisiniz. Hem duruşu hem tarzıyla hem de işi tutuş biçimiyle çok beğendiğim çok sevdiğim dikkatle takip ettiğimiz bir başkanımızsınız. Kendisine çok teşekkür ediyorum.  İnanıyorum ki ekibiniz de çok güzel. Yani bu ekiple beraber teşkilatı çok güçlendirmişsiniz. Çok daha başarılı çalışmaların altına imza atacağınıza ben yürekten inanıyorum. Sizleri bir kere daha tebrik ediyorum. Teşekkür ediyorum.”

DAHA ÖNCE DE ÖRNEK TEŞKİLAT GÖSTERMİŞTİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, MKYK Üyesi Ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur ve beraberindeki ekibi ile birlikte 2020 Ocak ayı içerisinde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere geldiği Manisa’da, AK Parti Şehzadeler İlçe Teşkilatını ziyaret etmişti. Başkan Kandemir ziyarette, Mehmet Emin Çipiloğlu başkanlığındaki AK Parti Şehzadeler İlçe Teşkilatını Türkiye’ye örnek bir teşkilat olarak göstermişti. 

Editör: TE Bilişim