Kurulduğu günden bu yana en aktif derneklerden biri olarak dikkat çeken 29 Ekim Kadınları Derneği Manisa Şubesi,  Ankara'ya çıkarma yaptı.
Dernek Başkanı Fatma Ayhan, dernek yönetim kurulu üyeleri Lale Erdoğan Tunçer, Emel Yenigelen ve Asuman Özdemir'in dahil olduğu heyetin ilk durağı Anıtkabir oldu. Ülkemizin dört bir yanından insanların akın ettiği Anıtkabir'de Ata'nın huzuruna çıkan dernek yönetimi, saygı duruşunda bulundu. 
Anıkabir ziyaretinin ardından 29 Ekim Kadınları Derneği Genel Merkezi'ne ziyaret gerçekleştirildi. 
Genel Başkan Şenal Sarıhan ile yapılan görüşmede derneğin faaliyetleri, Manisa şubesinin çalışmaları, ülkemizde kadın hakları, kadına şiddet, genel sorunlar ve çözümü konularında verimli bir görüşme gerçekleştirildi. 
Genel Başkan Şenal Sarıhan, derneğin Türkiye'de ilk şubesini Manisa'da açtığını, Manisa'ya büyük önem verdiklerini ifade etti. Sarıhan, Manisa Şube Başkanı Fatma Ayhan ve yönetim kurulu üyelerine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

NAZLIAKA'YA ZİYARET
29 Ekim Kadınları Derneği Manisa Şubesi üyelerinin ikinci durağı CHP Genel Merkezi oldu. CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ile yapılan görüşmede, Manisa şubesinin çalışmaları hakkında bilgi verildi.
Aylin Nazlıaka, 29 Ekim Kadınları Derneği'nin hızla büyüdüğüne dikkat çekerek yapılan çalışmaları takdirle takip ettiğini dile getirdi.
29 Ekim kadınları Derneği Manisa Şube Başkanı Fatma Ayhan, yakın ilgisinden dolayı teşekkür ettiği Nazlıaka'ya Manisa'da yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.
Görüşmenin sonunda derneğin yönetim kurulu üyesi Lale Erdoğan Tunçer tarafından Aylin Nazlıaka için özel yaptırılan ve Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım ile Atatürk'ün bulunduğu bir portre Nazlıaka ya hediye edildi.

Editör: TE Bilişim