Bir devir sona erdi... Manisa'da Basın İlan Kurumu kapatıldı Bir devir sona erdi... Manisa'da Basın İlan Kurumu kapatıldı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Trakya, Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunun yer yer parçalı bulutlu, Karabük ve Kastamonu'nun güney kesimleri ile Çankırı'nın kuzey çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Sıcaklıkların mevsim normallerinin 3 ila 8 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Kuzeyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

MANİSA KAVRULUYOR!

Manisa'da sıcak hava sıcaklıkları sürüyor. Termometreler 40 dereceyi gösterirken, kullanılan bol su tüketimi ve dikkatli olunması konusunda uyarıyor. Sıcak havanın perşembeye kadar devam etmesi, cuma günü ise yağışlı bir havanın gelmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 40°. Yarın için Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 41°. 5 Haziran 2024 Çarşamba Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 40°. 6 Haziran 2024 Perşembe Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 39°. 7 Haziran 2024 Cuma Manisa hava durumu Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 34°.

Editör: İclal Çiçek