Manisa Futbol Kulübü Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Nalbantlar, Sosyal İşler ve Projelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Ali Özmen, Manisa FK Akademi İdari İşler Sorumlusu Mehmet Haktan Tunç ve Manisa FK Akademi Elit Gruplar ve Futbol Okulları Sorumlusu Akif Taşçı, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette kulübün okullarda hayata geçirmeyi planladığı projelerle ilgili Manisa Futbol Kulübü ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında protokol yapıldı.

Ziyarette konuşan Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Nalbantlar, “A takımımızın başarısının yanında altyapımızda da hayli yetenekli olan genç sporcularımız var. Bizler, bünyemizdeki sporcularımızın yanında kulüp dışındaki çocuklarımıza da ulaşarak o çocuklarımızı spora teşvik etmek amacındayız. Bu kapsamda ilk adımda Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerimizde yer alan okullarımızda sizlerin de işbirliğiyle hazırladığımız projeyi hayata geçirmek istiyoruz. Okullarda yetenek taraması yaparak yetenekli sporcuları altyapımıza kazandırmak istiyoruz. Şehit ve gazi yakınları ile devlet korumasındaki çocuklarımıza öncelik sağlama noktasında da adım attık. Resmi ve özel okullardaki öğrencilerimizin Manisa FK maçlarını izleme noktasında passolig kartı işlemlerinde Milli Eğitim Müdürlüğümüzle koordineli bir şekilde çalışma yapacağız. Ayrıca okullarda belirli zamanlarda A takım oyuncularımızın, teknik direktörlerimizin katılacağı sosyal etkinlikler de yaparak öğrencilerimize sporu ve futbolu sevdirme amacıyla çalışmalar gerçekleştireceğiz. Tüm bu çalışmalarda bizlere desteğini esirgemeyen İl Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Dikici ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çocukların her anlamda gelişimine destek olacak projelere açığız. Manisa Futbol Kulübü’nün hazırlamış olduğu projenin hayata geçmesi noktasında her türlü desteğe hazırız. Manisa Futbol Kulübü son yıllarda yakaladığı başarılarla bizleri mutlu etti” diye konuştu.

Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Nalbantlar, ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici’ye üzerinde içinde Manisa FK ürünlerinin bulunduğu çanta hediye etti.

Editör: TE Bilişim