Mağaza güvenlik sistemleri son dönemlerde mağazalarda yaşanan hırsızlık durumlarını örtmek ve bu aşamada kullanışlı ürünlerin önünü açmak adına fazlaca tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Bu nedenden dolayı da her daim kullanışlı ve alanında popüler görülen ürün türlerini siz değerli kullanıcılarla buluşturuyoruz. www.perkotek.com ailesi olarak sizlere mağazanızda ki hırsızlık durumlarını en aza kadar indirebilecek sistem ürünlerini sunmaktan da geri kalmamaktayız. Bu aşamada sizlere kullanımı bakımından oldukça ferah ve tercih edilen ürün seçeneklerini sıralamayı da ihmal etmemekteyiz.
 
Bu kapsamda mağazanızı koruma altında tutabileceğiniz ürün seçenekleri de bir tık kadar uzaklıktadır! Siz de hemen web sitemize giriş yapın ve bu ürünleri inceleme altında tutun!
 
Hem kameralı, hem de dedektörlü sistemler!
 
Kameralı olarak gerek mağazanızın içini, gerek ise dış kısmını inceleme altında tutmak mümkündür. Bu da temel anlamda mağaza güvenlik hizmetlerini çok daha elverişli ve çekici kılmaktadır. Biz de bu aşamada sevilen ürün türlerinin tamamını sıralama ve dilediğiniz gibi hizmetler alma noktasında çalışıyoruz. Kapsamlı bir hizmet durumunu ulaştırma bakımından çalışan web kadromuz, alanında da önem arz eden uygulama türlerini sizlerle cüzi rakamlar karşılığında buluşturmaktadır. Böylelikle artık mağazalarda yaşanabilecek hırsızlık durumunu tamamen örtmek ve bu kapsamda da hizmetler almak tamamıyla söz konusu oluyor.
 
Her anlamda sizlere %100’e kadar güvenlik sunan bir diğer Mağaza güvenlik hizmeti de dedektör ürünüdür. Alarm takılan ürünlerin direkt olarak kapı girişinde yer alan dedektör kısmından geçiş yapması durumunda alarm çalmaya başlar ve bu nedenden dolayı da sizlerin ürünleri incelemesine aracı olur. Böylelikle hırsızlık durumları en aza kadar iner ve sizlere maliyet bakımından da kullanımı sunması durumu söz konusu olmaktadır. Her geçen gün daha fazla yaygınlaşan bu sistem türünü sizler de denemek ve dilediğiniz gibi sitemizde yer alan stoklardan alışveriş yapmak adına web sitemize giriş yapmayı ihmal etmeyin. Alanında kullanışlı ve her anlamda tercih edilen bir ürün seçeneği ile beraber ürünleri dilediğiniz gibi satın almak ve var olan stoklardan tercih etmek mümkündür. 
 
 
Editör: TE Bilişim