Manisa’da bu yıl 4.’ncüsü düzenlenen Kitap Fuarı’da katılan Sözcü Gazetesi’nin Ankara Temsilcisi ve yazarı Saygı Öztürk, 2006-2008 yılları arasında Manisa’da görev yapan abisi merhum Vali Refik Arslan Öztürk’ü anlattığı yeni kitabı ‘Vali Bey’le okuyucularıyla buluştu. 
Her zaman tasarruf ve kalkınmaya önem veren, görev yaptığı illerde makam aracını bile kullanmayan merhum Vali Refik Arslan Öztürk’ün hayatının allatıldığı kitap okuyucular tarafından yoğun ilgi gördü. Saygı Öztürk, okuyucularıyla biraraya gelerek kitaplarını imzaladı. 
Manisa’da görev yaptığı dönemde Vali Refik Arslan Öztürk’le karşılaşan bir çok okuyucu Sayı Öztürk’e bir taraftan ‘Vali Bey’ kitabını imzalatırken bir taraftan da yaşadıkları anıları dile getirdi. Kimi okuyucular Saygı Öztürk’e Vali Refik Arslan Öztürk ile yaşadığı anılarını paylaştı. 
Okuyuculardan abisini anılarını dinleyen Saygı Öztürk, Vali Refik Arslan Öztürk’ün Manisa’ya unutulmayacak anılar ve izler bırakmasından büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Saygı Öztürk bir taraftan kitap imzalarken, Manisa Birlik Kooperatifi Başkanı Mustafa Pala ise Vali Refik Aslan Öztürk’ün kendi eliyle çizdiği ve sigaranın zararını anlattığı kendi karikatürü kitapseverlere ücretsiz olarak dağıttı.

Editör: TE Bilişim