Tofaş marka araç sahipleri, Kula Tofaş Fan Kulüp tarafından organize edilen etkinlikte bir araya geldi. Manisa’nın Kula ilçesinde gerçekleştiren etkinliğe Kula’ya yakın il ve ilçelerde yaklaşık 200 Tofaş tutkunu katıldı.

Yaklaşık 200 kadar Tofaş tutkunu, Kula Tofaş Fan Kulüp üyeleri tarafından sosyal medya üzerinden organize edilen etkinlikte biraraya geldi. Tofaş tutkunları Kula Sanayi Sitesi mevkiinde buluşarak Kula’ya konvoy halinde geldiler. Kula, Salihli, Turgutlu, Alaşehir, Milas, Gediz, Uşak, Denizli, Muğla gibi çevre il ve ilçelerden gelen yaklaşık 200 Tofaş tutkunu hem tanışma hem de kaynaşma fırsatı buldu. Kendi aralarındaki sohbetleri ile birbirlerinin araçlarını da inceleyen tutkunlar, daha sonra Kula merkezinde şehir turu attı.

Yaklaşık 1 yıl önce Kula Tofaş Fan kulübünü kurduklarını ve giderek büyüdüklerini ifade eden Kula Tofaş Fan Kulübü Kurucusu İlyas Eşmeli, "Bir sene önce bu grubumuzu kurduk ve 1 sene içerisinde arkadaşlarımızın desteği ile 8 bin tane arkadaşımız üyemiz oldu. Bu grubumuzdan çok mutluyuz. Daha da büyümeyi hedefliyoruz. Bizim amacımız sohbet muhabbet başka bir amacımız yok ama pist olursa farklı etkinliklerde düşünüyoruz. Tarihi Kula’mızı görmeleri için çevre il ve ilçelerden arkadaşlarımızı Kula’mıza davet ettik. Arkadaşlarımızın Kula’mıza katkı sağlayacağını düşündük. Kısa bir şehir turu yapmak istiyoruz. Tur esnasında sıkıntı olmayacağını da umuyoruz." dedi.

Eşmeli, "Bugün böyle bir toplantı yapmak istedik. Ama yer sıkıntımız var. Buna belediyemiz tarafından bir çare bulunursa çok seviniriz. Şuanda sadece Kula’dan değil, Salihli, İzmir, Alaşehir, Muğla, Uşak, Milas, Gediz ve daha hatırlayamadığım çevre il ve ilçelerden bir çok arkadaşımız buraya kadar geldi. Arkadaşlarıma teşekkür ederim. Hepsinden Allah razı olsun. Ama bu arkadaşlarımı buraya toplamak için iyi bir pist olmasını istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Etkinliğe Salihli’den gelen ‘Salihli Tuning 45.5’ Kulübü üyesi Abdullah Özoruç ise, “Manisa’nın Salihli ilçesinden geliyoruz. ‘Salihli Tuning 45.5’ ailesi olarak buradayız. Toplantı ve güzel bir etkinlik için buradayız. Güzel bir etkinlik için arkadaşlarımız daveti ile buraya kadar geldik. İlçelerde düzenlenen etkinliklere gidiyoruz. Arkadaşlarımızın arabalarında gördüğümüz bütün aksesuarları kendimize de aynı şekilde özenerek, toplantılara katılıyoruz. İzmir, Manisa ve çevre il ve ilçeler olsun, tarihi yerleri görmek, arkadaşlarla tanışmak ve kaynaşmak için de etkinliklere katılıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Düzenledikleri etkinlikte sosyal mesaj da veren Tofaş tutkunları "Biz gençler olarak hız limitlerini düşürüyoruz, daha hassas ve duyarlı davranmak için söz veriyoruz. Herkesi trafikte duyarlı olmaya davet ediyoruz." ifadelerini kullandılar.

Editör: TE Bilişim