İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, Soma İlçe Başkanı Vehbi Çiçek ve yönetimiyle birlikte Soma’da esnafları ziyaret etti. 

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, esnaf ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, “İYİ Parti olarak millet ve memleketin geleceği kurulan ve tüm seçimler için hızlı bir şekilde hazırlanan partiyiz. İYİ Parti olarak diyoruz ki, memlekette kutuplaşmayı ve geçmişle hesaplaşmayı bırakalım. Devletimiz milletimiz pandemiye çok hazırlıksız yakalandı. Bugün hem pandemiden hem de eski yapılan hatalardan dolayı bir ekonomik kriz var. Faizler dünya genelinde eksideyken, Türkiye’de 20’lerin üzerine çıktı. O yüzden İYİ Parti olarak milleti birbirine düşman eden kutuplaşmadan uzak duracağız. Milletin ve memleketin yararına olan ne varsa onun yanındayız, Milletin ve memleketin yararına olmayan ne varsa onunda karşısındayız. Siyaset memlekete hizmet için millet ve memleket yararına yapılır. Onun için gece gündüz demeden tüm teşkilatımızla tüm İYİ insanlarla çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Eryılmaz ayrıca şu ifadeleri kullandı:

 “Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bir sözü var çok seviyorum bunu: Türkiye Cumhuriyeti devletine karşı uluslararası arenada yapılan haksızlıklara karşı söylenen bir laf diyor ki; Amerika’yı, Fransa’yı, Çin’i, Rusya’yı ve İngiltere’yi karşıya koyarak Birleşmiş Milletlerdeki o hegemonyadan dolayı dünya 5’ten büyüktür diyor. Biz de diyoruz ki Türkiye, o imtiyazlı 5 müteahhidinizden büyüktür. Siyaseti yapacaksanız 5 müteahhit için değil Devletin ve milletin kaynaklarını doğru bir şekilde çocuklarımızın ve milletimizin geleceği için yoksulluk sınırındaki işçi, esnaf, gençler ve çiftçi için kullanacaksınız. Türk milleti 5 müteahhitten büyüktür. Size memleket için bugüne kadar yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Ama artık yoldan çıktınız, milletten uzaklaştınız. Siyasi görüşünüz ne olursa olsun artık Türk milletinin geleceği adına hep beraber iyileştirilmiş ve güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçerek bir seçim sistemine geçilmesi lazım. O yüzden biz diyoruz ki kavgadan kaçın, insanların sorunlarına çözüm getirin. 18-20 yıldır bunu yapamadıysanız ve görüyoruz ki yapamıyorsunuz. Sizden sonra gelecek milli iradeye saygı duyun ve bizi seçime götürün.”

Editör: TE Bilişim