TARİH OLSAK DA TARİH YAZSAK DA ARKASINDAYIZ

 İl Gençlik Kolları Başkanı İsmet Faruk Arslan;“Bu karar sadece genel başkan tarafından ya da genel merkez tarafından yani taşra teşkilatlarının haberi olmadan alınmadı. Tüm Türkiye’deki teşkilatlarımız, 2 senedir her fırsatta Kemal Kılıçdaroğlu ismine halktan rağbet olmadığını onun yerine halkın iki belediye başkanını istediğini gözlemlediklerini belirtiyorlardı. Anketler de bu tespitleri doğruluyor. Sosyal medya ise bu tespitleri haykırıyordu. Genel başkanımız da bu realiteye kulak verdi ve gereğini usulüne uygun şekilde yaptı. Bizler genel başkanımızın bu cesaretinin sonuna kadar destekçisiyiz. Bu duruşundan dolayı kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Tarih olsak da tarih yazsak da sonuna kadar arkasındayız” dedi.

Bakan Şimşek'ten eleştirilere yanıt: "Belli ki kötü niyetli çevreler var" Bakan Şimşek'ten eleştirilere yanıt: "Belli ki kötü niyetli çevreler var"

İSTİFA FALAN YOK
Kamuoyunda çıkan haberlerin aksine kendilerine gelen bir istifanın olmadığını belirten Arslan, aksine üye olmak için başvuruların olduğunu hatta diğer partilerin yerel teşkilat üyelerinden de birçok tebrik araması aldıklarını ifade etti. 

AKINTIYA KARŞI YÜZÜLMEZ
Yaklaşan seçimlerin önemine değinen Arslan; “İhtiyarlar için 5 önemi varsa biz gençler için 100 öneme sahip olan seçimler yaklaşıyor. Türk tipi başkanlık sistemi ambalajlı bu çoğunlukçu tek adam rejimi çıktığı günden bu yana ülkemiz hem ekonomik olarak hem de sosyal yaşam olarak kötüye gidiyor. Buna dur demek için tüm muhalefet bloğunun şahsi ihtiraslarından sıyrılarak milletin taleplerine kulak tıkamaması lazım. Anketler ortada gençlerin tüm çalkantısı sosyal medyada ortada. Tüm bunlara rağmen başka alternatifleri amaç edinmek akıntıya karşı yüzmek olacaktır. Çok şükür genel başkan sayesinde biz bunun bir parçası olmayacağız gönül ister ki kimse de olmasın”dedi.

Editör: Ali Gözen