Otomobil Haberleri

otomobil haberleri ve güncel otomobil gelişmeleri, otomobil ile ilgili tüm video, otomobil fotoğrafları ve otomobil haberleri Manisa Haberleri sitemizde


Alaşehir

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde tırla otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada otomobil sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.

Alaşehir

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde otomobil ile traktörün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında traktör ikiye bölünürken 2 kişi de yaralandı.

İzmir

İzmir’de kaza yapan otomobilin takla atması sonucu 18 yaşındaki genç hayatını kaybetti, 1’i ağır 2 kişi yaralandı.

Genel

Aydın'ın Efeler ilçesinde meydana gelen trafik kazasında takla atan otomobilden yola fırlayan sürücü hayatını kaybetti.

Turgutlu

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı.

Sarıgöl

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde otomobilin çarptığı elektrikli bisikletteki yolcu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Asayiş

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı.

Genel

Denizli'de otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Genel

Denizli'de motosiklet ile çarpışan otomobil köprüden aşağıya düştü. Kazada motosiklette bulunan 2, otomobilde bulunan 1 olmak üzere 3 kişi yaşamını...

Genel

Muğla'nın Dalaman ilçesi Kayacık Sahili’nde otomobil köprüden suya uçtu. Feci kazada 1'i asker 2 kişi hayatını kaybetti.

Genel

İzmir'de bir aracın otomobile ve kamyonete çarpıp iş yeri önünde duran 7 kişinin arasına daldığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı. Kazada...

Genel

Aydın’ın Nazilli ilçesinde otomobil ile motosiklet çarpıştı. Feci kazada 22 yaşındaki motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.