Altın fiyatları hakkındaki en güncel detaylar burada, altın fiyatları güne nasıl başladı? Toplumsal değerler ve ortak hafıza kültürü oluşturur. Bizim sosyal yapımızda da altına olan talep oldukça fazladır. Düğünlerde nesillerden nesillere geçen bir alışkanlık vardır ve altın en çok armağan edilen nesnedir. Bu alışveriş karşılıklı olduğundan sosyal yardımlaşma ve birlikteliği de sağlar. Özel olarak hazırladığımız içeriğimizde 23 Kasım Cuma altın fiyatları hakkındaki detayları inceleyebilirsiniz.
ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU? 23 KASIM
Ülkemizde altın fiyatları araştırmaları yalnızca düğünlerde hediye etmek için değil yatırım olarak değerlendirildiği için de merak edilir. Öyle ki; dolar ve eurodan bağımsız olarak altın, vatandaşlar arasında en çok tercih edilen birikim aracıdır.
GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?
Gram altın konusunda vatandaşların ilgisi her geçen gün artmaktadır. 23 Kasım Cuma günü altın fiyatları 209,55 TL'den alınırken 209,59 TL'den satılmaktadır. Özellikle bir dönem piyasalarda yaşanan dalgalanmalar sonucu çeyrek altının fiyatının yükselmesinden sonra gram altına olan talep de arttı.
Yatırımlarını altın üzerine planlayanların merakla araştırdıkları altın fiyatları ne durumda? Altın fiyatlarında yaz ortalarında yaşanan büyük yükseliş geçtiğimiz haftalarda yönünü düşüşe çevirdi ancak altın halen sene başına göre oldukça yüksek fiyatlarda seyrediyor. Son bir haftada düşüş yaşayan altında, gram fiyat bugün, 209,46 TL alış, 209,50 TL satış olarak görülüyor.
ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM – 23 KASIM
Çeyrek altın 23 Kasım tarihinde, 334,35 TL’den alınıp, 341,97 TL’den satılıyor.
Gram altın ise 209,41 TL’den alınırken 209,49 TL’den satışa sunuluyor.
Yatırım için tercih edilen altınlardan olan Cumhuriyet altını 1.386,00 TL’den alınırken, 1.407,00 TL’den satılıyor.
Yarım altın ise 666,61 TL’den alınıyor ve 683,93 TL’den satılıyor. (Sözcü)

Editör: TE Bilişim