Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yapmış olduğu alt ve üstyapı yatırımları ile şehre değer katmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde Gölmarmara merkezde 11 kilometre içme suyu, yağmur suyu ve kısmi kanalizasyon hattı döşendi. Yağmur suyu ızgaralarının montaj işinde sona yaklaşan MASKİ, ilçede üstyapı çalışmasına da başladı. Alt ve üstyapı noktasında ilçe merkezinde 10 milyon TL yatırıma hayat verildi. Yürütülen çalışmaları Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer de yerinde inceledi. Aydınyer’e, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Hilmi Serkan Emir eşlik etti. Taş döşenen yerler ile çalışmaların devam ettiği noktaları gezen Aydınyer, kısa süre içerisinde üstyapı işinin de tamamlanacağını belirtti. Aydınyer, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Sorumlusu Kağan Tunçelli ve MASKİ İlçe Şefi Lütfü Ersöz ile de bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi.  

Muhtarlar çalışmadan memnun

Genel Müdür Yardımcısı Aydınyer, ilçe ziyaretinde Atatürk Mahalle Muhtarı Nalan Arı, İhsaniye Mahalle Muhtarı Hayrettin Yavrular ve Yeni Camii Mahalle Muhtarı Mehmet Oduncu ile de görüştü. Mahalle muhtarları yapılan çalışmalar için başta Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Başkan Öz ile yatırımlar değerlendirildi

Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz’ü de ziyaret eden Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, ilçede yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundular. Hayata geçirilen yatırım tüm detayları ile değerlendirildi.

Editör: TE Bilişim