Murat Germenspor U19 Futbol Takımı, grup şampiyonluğunun ardından Play-Off’ta da başarılı olup ilimizi Türkiye Şampiyonası’nda temsil etmek istiyor. Bu sezon istikrarlı bir grafik çizen Lacivert-Mavililier, cumartesi günü 11:00’de Ertuğrul Dilek Sahası’nda karşılaşacağı Turgutlu Belediyespor’u yenerek vizeyi almayı planlıyor.

ÇALIŞ: “TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NA GİTMEK İSTİYORUZ”

Grup maçlarında 38 gol atıp sadece 4 gol yediklerini hatırlatan takımın genç antrenörü Sadık Çalış, başarılı gidişatı Play-Off’ta sürdürmek istediklerini belirterek, “Namağlup olarak Play-Off’a kaldık. Play-Off’taki rakibimiz Turgutlu Belediyespor. Sene başında koyduğumuz hedeflerden biri Manisa'da şampiyon olup Türkiye Şampiyonası’nda gidebildiğimiz en iyi yere gitmek olacak” dedi.

“19’UN TAMAMI A TAKIM’DA DA OYNAMIŞTI”

Gençleri kazanma uğruna Süper Amatör Lig’de küme düşme acısı yaşadıklarının altını çizen Çalış,”U 19 liginde oynayan oyuncularımızın tamamı A takımda da oynadılar. Maalesef ki genç arkadaşlarımızı kazanma uğruna Süper Amatör Lig’den 1. Amatör Lig’e düştük. Ama biz bu kategoride şampiyon olmayı çok istiyoruz ve Türkiye Şampiyonası’nda gidebileceğimiz en iyi yere kadar gitmek istiyoruz. Antrenmanlarımız aralıksız devam ediyor. Takımımıza olan inancımız ve güvenimiz tam. Sezon başından beri verdiğimiz emeklerin karşılığını almanın zamanının geldiğini düşünüyorum. İnşallah güzel bir sonuçla ayrılacağız. Bu arada ilk antrenörlük deneyimimde A Takım küme düştü belki ama U19’da şampiyon olursak bende en azından bu işe daha çok bağlanırım ve biraz olsun teselli olur. Bu sebeple ilk şampiyonluğumu yaşamayı çok istiyorum” diye konuştu.
 

Editör: TE Bilişim