74 yaşındaki Fatma Avcı’nın kızı Yıldız Avcı, annesiyle sürekli düğünlere falan gidiyordu. Orada kına geceleri içine ukte kaldı. Muradiye Yaşam Merkezi’ne gelen misafirlere kına gecesini yapmalarını söylüyordu. Merkezi ziyaret Türk Kızılay Yunusemre Şubesi Kadın Kolları Yıldız Avcı ile bir araya geldi. Avcı’nın bu talebine sessiz kalmadılar. Merkezde kına gecesi hazırlığına giriştiler. Yıldız Avcı, kadın kollarının desteğiyle yıllardır hayalini kurduğu kına gecesini yaptırmanın mutluğunu yaşadı. Avcı’nın annesi ve akrabaları duygusal anlar yaşandı. Etkinliğe Türk Kızılay Yunusemre Şubesi Kadın Kolları Başkanı Günnur Melek Girginoğlu, şube yönetim kurulu üyeleri ve gönüllüler katıldı. Yıldız’ın kınasını yaktılar, doyasıya eğlendiler. 
Yıldız’ın annesi Fatma Avcı, “Kızım düğünlere gittiğimizde kına gecelerini görüyordu ve sürekli yapmak istiyordu. İmkanımız olmadığı için bir türlü yapamadık. Bir gün kurumumuza Kızılay yetkilileri geldi. Onların desteğiyle kızımın yıllardır hayalini kurduğu kınasını en güzel şekilde yapmanın mutluluğunu yaşadık. Kızımın özel olduğunu hissetiler. Bu tesisin hayata geçmesini sağlayan Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’ye, Belediye Başkan Yardımcımız Şule Uygur’a, Sağlık İşleri Müdürümüz Arzu Yerkazanoğlu’na, Türk Kızılay Yunusemre Şubesi Kadın Kollarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bakan Şimşek'ten 'Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ters düştü' iddialarına ilişkin açıklama Bakan Şimşek'ten 'Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ters düştü' iddialarına ilişkin açıklama


 

Editör: TE Bilişim