Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, dün akşam .eşitli ziyaretler gerçekleştirerek görev başında yeni yıla giren personellere moral verdi. 
Vali Yaşar Karadeniz, yeni yıla saatler kala vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için 7/24 görevinin başında olan jandarma ve polislerimizi ziyaret etti. Karadeniz’in ilk durağı Turgutlu Yolu Polis Uygulama Noktası oldu.  Daha sonra Menemen Yolu Jandarma Uygulama Noktasındaki ekipler ziyaret edildi. 
Karadeniz buradan Şehir Hastanesi Acil serviste görev yapan sağlık personeli ve hasta vatandaşları ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı. Vali Karadeniz, 2022 yılının son saatlerinde doğan Musab bebeği ve ailesini de ziyaret ederek sağlıklı, mutlu ve huzur dolu bir ömür diledi.

"Katliam" yapacağını söyledi! Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi "Katliam" yapacağını söyledi! Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi

Vali Yaşar Karadeniz, son olarak 112 Acil Çağrı Merkezi ile Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezini (GAMER) ziyaret ederek, 2023'e nöbette girecek olan personelin yeni yılını kutladı.
KARADENİZ’İN YENİ YIL MESAJI 
Vali Yaşar Karadeniz, yeni yıl mesajında şu dileklerde bulundu: Hayatımızda bıraktığı hatıralar ve kazanımlarla gerek ülkemiz gerekse dünya için önemli gelişmelere sahne olan bir yılı daha geride bırakırken, geçmiş yılı değerlendirme ve geleceği planlama adına fırsatlar sunan yeni bir yıla girmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.
2023 yılı Türkiye için yeni bir takvim yılı olmaktan çok daha büyük anlamlar taşımaktadır. Yeni yılda Cumhuriyetimiz 100’üncü yılına kavuşmuş olacaktır. 
Bu sebeple 2023 yılında Milli Mücadele dönemlerinde ki azim ve inançla, Cumhuriyetimizin ilan edilişinde yaşadığımız sevinç ve coşkuyla; edinilmiş tecrübelerin ışığında daha güçlü ve daha üretken olacak, ülkemize ve geleceğimize duyduğumuz güvenle Büyük Türkiye’ye doğru hep birlikte yürümeye devam edeceğiz.
Ülkemiz ve tüm insanlık için, sevgi, barış ve hoşgörünün egemenliğinde, dostluk ve kardeşliğin daha güçlü yaşandığı, daha çalışkan, daha üretken bir yıl olması temennisiyle; 2023 yılını kutluyor, milletimizi ve Manisalı hemşehrilerimi en kalbi duygularımla selamlıyorum.


 

Editör: TE Bilişim