Şehit annesi duygulandırdı.... 0ğlunun odasını anı evine çevirdi Şehit annesi duygulandırdı.... 0ğlunun odasını anı evine çevirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Manisa ziyaretinde açıkladığı 27 TL’lik üzüm fiyatının bazı firmalarca baz alınmadığı iddia ediliyor. Bu konuda çok sayıda üreticinin ilgili kurumlara şikayette bulunduğu söyleniyor. 
Konuyla ilgili Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı İsmail Aydın, sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir açıklamada bulundu. Üreticilerin menfaatlerinin korunması gerektiğine dikkat çeken Aydın, “Üzüm taban fiyatları Cumhurbaşkanımız tarafından 20 Ağustos mitinginde 27 lira olarak açıklandı. 
Ancak üzüm piyasası spekülatörleri zor durumda olan üreticilerimizi spekülatif yönlendirme ve haksız rekabet ortamı oluşturarak üzümü 20-22 liradan yukarı almadıkları yönünde üreticilerimizden sık, sık uyarılar gelmektedir. 
Gelen ihbarlar doğru olduğu inancını taşıyorum. Burada herkesi görevini layikiyle yapmaya davet ediyorum. Konunun takipçisi olacağımızı ve bu haksız rekabete göz yuman oda ve kuruluşlar varsa gerektiği şekilde deşifre edileceğini de belirtmek istiyorum.
Üzüm üreticilerimizin sesi olacağız biline.” ifadelerini kullandı. 

Editör: TE Bilişim