İlçenin ilk Matematik Atölyesi açıldı İlçenin ilk Matematik Atölyesi açıldı

Manisa’da Kurtuluş Konserleri devam ediyor. Ünlü sanatçılar Manisa ve ilçelerinde sahne aldı. 
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Kurtuluş Konserleri' kapsamında sahne alan ‘Nostalji Kraliçesi’ Muazzez Ersoy, şarkıları ile sevenlerini mest etti.  7’den 70’e her yaştan Manisalının ilgiyle takip ettiği konserde Ersoy, Manisalılara unutulmaz bir gece yaşattı.
Manisa ve ilçelerinin düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yıldönümüne özel olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Kurtuluş Konserleri’ etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı, ‘Nostalji Kraliçesi’ Muazzez Ersoy’u ağırladı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki konseri; Manisa Büyükşehir Belediye Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Palabıyık, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Daire Başkanları, MHP İl Başkan Yardımcısı Muammer Babuş, İl KAÇEP Başkanı Neşe Töz, Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Cemal Kutlar, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten ve binlerce Manisalı takip etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Palabıyık, kurtuluşun 100. yılında başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan savunmasında canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle andı; Muazzez Ersoy’a çiçek ve mesir macunu takdim etti.

BOZKURT İŞARETİYLE SELAMLADI
Çiçek takdimin ardından  MHP İl Başkan Yardımcısı Muammer Babuş, , Ülkü  Ocakları İl Başkanı  Nazmi Akçay, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Cemal Kutlar, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten de sahneye geldi. Muazzez Ersoy’a, ay-yıldızlı bayrağımızın yer aldığı bir tablo hediye eden Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay, “Türk toplumundaki kadının değerini ve önemini en güzel şekilde yerine getirerek bir sanatçının ahlakı ve karakteriyle nasıl olması gerektiği konusunda bizlere yıllardır örnek oluyor. İşte Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği Türk kadını. Aynı ülküde olduğu gibi, Sabiha Gökçen de olduğu gibi o ruhla sahnede. Aynı şehit annelerimizin emanetine sahip çıkar gibi, bu al bayrağa sahip çıkarak bugün Manisa’mızda. Bir kez daha kendisine teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından Ersoy, sahnedeki konuklarıyla birlikte bozkurt işareti yaparak Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran binlerce Manisalıyı selamladı.  Konuşmaların ardından Ersoy, mikrofonun başına geçerek sahnedeki konuklarıyla birlikte “Memleketim” ve Çırpınırdı Karadeniz” parçalarını seslendirdi. Daha sonra konserine devam eden Nostalji Kraliçesi, seslendirdiği birbirinde güzel eserlerle Manisalıları adeta mest etti. Meydanı dolduran binlerce Manisalı bu güzel anları cep telefonlarına kaydederek ölümsüzleştirdi.

MURAT DALKILIÇ AKHİSAR’DA SAHNEDE  
Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Kurtuluş Günü Konserleri kapsamında ünlü sanatçı Murat Dalkılıç, Akhisarlı hayranlarıyla bir araya geldi. Enerjisi ve sahne performansı ile sevilen şarkılarını Akhisarlılar için seslendiren Murat Dalkılıç, Akhisar'ın kurtuluş coşkusunu taçlandırdı.
 Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kurtuluş Günü Konserleri kapsamında, ünlü sanatçı Murat Dalkılıç Akhisar'da sahne aldı. Akhisar'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yılında Akhisar Gölet Alanı'nda düzenlenen konseri Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Büyükşehir Belediyesi Akhisar Muhtarlık İşleri Müdürü Tahsin Arslan, MHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal ile vatandaşlar takip etti. Konser esnasında sahneye davet edilen Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Ergün Aksoy ile Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, sanatçı Murat Dalkılıç'a çiçek ve hediye takdiminde bulundu. Daire Başkanı Ergün Aksoy, Akhisar'ın kurtuluş günün kutlu olmasını temenni ederken, Akhisar Belediye Başkanı Besin Dutlulu da konserin düzenlenmesi nedeniyle Başkan Cengiz Ergün'e teşekkürlerini iletti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de Akhisar'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılını video mesajla kutlayarak tüm Akhisalılara selam söyledi. Enerjisi ve sahne performansı ile sevilen şarkılarını Akhisarlılar için seslendiren Murat Dalkılıç, Akhisar'ın kurtuluş coşkusunu taçlandırdı. Alanı dolduran Akhisarlılar da Murat Dalkılıç'a şarkılarında eşlik ederken, unutulmaz bir gece yaşama fırsatı buldu.

AHMETLİ’DE UĞUR ASLAN COŞKUSU
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kurtuluş Günü Konserleri kapsamında, Ahmetli’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yılında dizi, sinema, tiyatro oyuncusu ve müzisyen Uğur Aslan, Ahmetli halkıyla buluştu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde Uğur Aslan, yaklaşık iki saat boyunca söylediği şarkılar ve türkülerle unutulmaz bir gece yaşattı.
 Ahmetli’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yılı dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Uğur Aslan konseri düzenlendi. Ahmetli Stadı’nda düzenlenen konsere Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Gökhan Aslan, Celal Bayar Üniversitesi Ahmetli Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Fatih Çatıkkaş, Ahmetli Muhtarlık İşleri Müdürü Nilhan Kılınç, Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Ahmetlili vatandaşlar katıldı. Konserin ilk bölümünün ardından sahneye davet edilen Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, müzisyen Uğur Aslan’a hediye takdiminde bulundu. Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, ilçenin düşman işgalinden kurtuluşu dolayısıyla konser düzenlenmesi için destek veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini iletti. Hediye takdimi ve konuşmaların ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Ahmetli’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yılı münasebetiyle gönderdiği mesaj, barkovizyon ekrandan vatandaşlara aktarıldı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Uğur Aslan, konser boyunca söylediği eğlenceli şarkılar ve türkülerle Ahmetlililere unutulmaz bir akşam yaşattı.


 

Editör: TE Bilişim