Oğuzhan Koç, Spor Bakanlığı’nın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası konserler durağı Manisa’daki gençlere Atatürk Kent Parkta unutulmaz konser verdi.

SAHNEDE ÜÇ SAAT KALDI

 Manisa Büyükşehir Belediyesince hizmete alınan Atatürk Kent Parkta gençlere yönelik verdiği konserle sahnede üç saate yakın kalarak onlara unutamayacakları bir müzik ziyafeti çeken Oğuzhan Koç, seslendirdiği birçok şarkıyı meydanı dolduran binlerce gençle birlikte söyledi.

MANİSALI GENÇ KOÇ’UN YAKIN KORUMASINI BİLE AŞTI. ÖNCE DÜET SONRA SELFİ

Üst düzeyde özel güvenlik önleminin alındığı konserin ortalarında fanatik bir genç onlarca güvenlik çemberini aşarak sahneye atladı. Oğuzhan Koç’un sahnedeki yakın korumasının müdahale etmekte zorlandığı o süreçte Manisalı genç sanatçı ile önce düet yaptı sonra da ömür boyu saklayacağı selfiyi gerçekleştirmeyi başardı.

KOÇ’A ÖNCE KARA KALEM PORTRE SÜPRİZİ ARDINDAN MESİR JESTİ

Spor Bakanlığının öncülüğünde 19 Mayıs’a kadar sürecek olan seri konserler zincirinin Manisa’daki durağından sahnede bir an olsun durmayan genç sanatçı Oğuzhan Koç’a karakalem çalışması ile yapılmış olan portresini Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen verdi. Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Müdürü Güler Tuğan ise Pandemi dolayısı ile iki yıldır saçılamayan şifa Mesir çeşitlerinden oluşan bir sepeti verdi.

Mesir Macunun adını duyan genç sanatçı Koç;”Mesiri ve etkilerini sıkça duyuyordum inanın tam zamanında Mesir çeşitlerini ulaştırdınız. Buna da ihtiyacım vardı” esprisini yaptı.   

Gençlik Merkezi gençleri de Oğuzhan Koç yazılı bir forma hediye etti. Gençlik liderleri Eylül Dutkin yeni yaş gününü Oğuzhan Koç’un sahnesinde kutladı.

GAZETECİ ÖNCE TARTAKLANDI SONRA ÖZÜR GELDİ

Coşku silenin hakim olduğu muhteşem Oğuzhan Koç konser tatsız anlara sahne oldu. Güvenlik önlemlerin hat safhada olduğu konserde danışmanlarının izni ile sahneden görüntü almaya çalışan gazeteci Ahmet Ünsal ise Oğuzhan Koç’un yakın korumasının tekmeleri ve zor kullanımı ile yaka paça sahnenin dışına atıldı. Bu sürece konser alanın güvenliğini sağlamaktan sorumlular da Koç’un yakın korumasının verdiği talimatlara boyun eğdi.

Konserin ilerleyen kısımlarından ise Oğuzhan Koç’un menajeri, tartaklanarak sahneden zorla indirilen ve şiddete maruz kalan gazeteci Ünsal’dan özür diledi.   

Engelli bireyler ise konseri en önde tekerlikle sandalyeleri ile birlikte Oğuzhan Koç’u büyük bir hayranlıkla izlerken diğer yandan da o anları cep telefonlarıyla onları çekerek ölümsüzleştirdiler….

Gençlik Merkezleri Arası Spor Ligi Ege Bölge Finali başladı Gençlik Merkezleri Arası Spor Ligi Ege Bölge Finali başladı

Editör: TE Bilişim