"Katliam" yapacağını söyledi! Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi "Katliam" yapacağını söyledi! Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi

Ak Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir yağtüı açıklamda şu ifadelere yer verdi: “Dün "İHA'lara, SİHA'lara, S400'lere, Savunma Sanayi Harcamalarına ne gerek var, bütçeye yük getiriyor," diyenlerin;
Bugün de "Şehir Hastanelerine ne gerek var, bütçeye yük getiriyor" şeklindeki yaklaşımlarına dair 10/06/2022 tarihinde TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda yapmış olduğum açıklamadan bir kesit: 
"Şehir hastanelerinin tabii ki mutlaka bütçeye bir yükü var, her şeyin bütçeye bir yükü var. Memur maaşlarının var yani aklınıza ne geliyorsa devletin ödediği her şeyin bütçeye bir yükü var ama bu, yük getiriyor demek, devletin diğer işlemleri, diğer işleri yapmayacağı anlamına gelmiyor."
Ayrıca hangi tarihte ve niçin söylediğimin çok açık olduğu bu açıklamalarım üzerinden sanki memur maaşlarına ilişkin söylediğim bir ifadeymiş gibi çarpıtarak haber yapan kişileri ve sözde habercileri de milletimizin takdirine havale ediyorum.”

Editör: TE Bilişim