TÜRKAV Manisa İl Başkanı Doç. Dr. Ali Yurddaş, programa katılan herkese teşekkür etti. Yurddaş, “TÜRKAV Manisa Şubesi Başkanlığına 2020 yılında Genel Başkanımız Sayın Ebubekir Korkmaz’ın takdirleriyle atandık ve atanma sürecimiz tüm dünyanın adeta imtihanı olan korona salgın sürecine denk geldi. Bu süreç içerisinde bugüne kadar TÜRKAV’ı Manisa’da tüm ülküdaşlarımızla birlikte güçlendirme ve Kamu da teşkilatlanarak daha da etkinleştirme çalışmalarımızı sürdürdük. Ancak Manisa çok geniş bir coğrafyaya sahip olduğundan dolayı ilçelerde tüm kamu kuruluşlarından haberdar olabilmenin gerçekçi bir durum olmadığını gördük ve hemen yönetim kurulumuz ile birlikte ilçelerde TÜRKAV faaliyetlerini sürdürecek ve bizler ile koordineli çalışacak kişilerin olması gerektiğine karar vererek, İlçe Koordinatörleri atamasının yapılması çalışmalarımızı başlattık. Bu çalışmalarda il ve ilçe MHP ve Ocak Başkanlarımız ile istişareler ederek, koordinatörlerimizi belirledik. Artık merkezdeki Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerimiz haricinde tüm ilçelerimizde TÜRKAV Manisa ilçe koordinatörlerimiz vardır ve tüm ilçelerdeki tüm kamu kuruluşlarında teşkilatlanmamız hızla devam etmektedir. Allah’ın izniyle, Manisa’da TÜRKAV’ın temas etmediği yada tanımadığı ülkücü kamu çalışanı yoktur ve ülkücü kamu çalışanı olup da TÜRKAV’ı bilmeyen Manisa’da yoktur. Ülkücülüğünden taviz vermeyen ve Ülkücü olduğunu zamana ve mekâna bakmadan her zaman ve her yerde deklare edebilen, TÜRKAV’ın üyelik kıstaslarına uygun olarak abdestinden hayatının hiçbir döneminde şüpheye düşmemiş, Türk’ün cihan hakimiyeti mefkuresine inanıp iman etmiş, ülkücü kamu çalışanlarımızın teşkilatlanması ve üyelikleri Manisa’mızda devam ediyor” dedi.
MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner, “Türk milliyetçiliği fikir hareketini benimsemiş her bir ülkücünün teşkilatlanması amacıyla hemen her alanda yoğun çaba harcayan Milliyetçi Hareket Partisi liderimiz sayın Devlet Bahçeli’nin maddi ve manevi desteklerinin TÜRKAV’ın kuruluşunda yadsınamaz bir öneme sahip olduğu ve onun himayesinde kurulduğu bilinmektedir. Türk bürokrasisindeki ülkücü Türk milliyetçilerin temsilcisi niteliğindeki TÜRKAV Türk milliyetçilerinin devletteki temsilcisi milletteki yüzü olarak karşımızı çıkmaktadır. TÜRKAV bürokraside temsil kabiliyeti nedeniyle ülke politikalarına da çeşitli önerilerde katkı sağlıyor” dedi. 

Eşini yeni kaybeden kadın, kendisini rahatsız eden adamı evire çevire dövdü: O anlar kamerada Eşini yeni kaybeden kadın, kendisini rahatsız eden adamı evire çevire dövdü: O anlar kamerada

TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Sıddık Korkmaz, devletin asil evlatları olarak bir slogan belirlediklerini açıkladı, bunun bedeli neyse sonuna kadar ödemeye hazır olduklarını kaydetti. Korkmaz, “15 Temmuz Türk tarihine düşmüş kara bir gündür. Hepimiz o günü yaşadık. Allah bir daha göstermesin. Herkes şunu gördü. Türk milletinin üzerine topla tüfekle gelinmeyeceğini gördü. Şimdi ikinci bir 15 Temmuz planı içindeler. Topla tüfekle geldiler yapamadılar. Genel başkanımızın duruşu tüm ülkücülere cesaret vermiş. İkinci 15 Temmuz planları gönlümüzü, zihnimizi, fikrimizi karıştırmak üzerine. Biz biliyoruz ki 300-400 milyonluk Türk dünyasına en büyük organizasyonu Milliyetçi Hareket Partisi’dir, ülkücü harekettir. Türk dünyasının bu güçlü organizasyonun lideri Genel Başkanımız, liderimiz, devlet adamı, Türk’ü belki son hakanı Devlet Bahçeli’dir. Türk milleti adına, Türkiye Cumhuriyeti adına son sözü o söyler. Onun gösterdiği hedefe, işaret ettiği yere hizmet etmek zorundayız.  İkinci 15 Temmuz girişimi bugün siyaseten 6l’lı maşa diyorlar ya o maşaların arkasındaki Trük düşmanlarının organizasyonudur.  Biz buna izin vermeyeceğiz. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatından sonra Türkiye Cumhuriyeti Devletinde ilk defa Cumhur ittifakıyla beraber büyük devlet olma ideali gerçekleşmiştir. İç politikada da dış politikada da büyük devlet gibi hareket etmeye başlamıştır” dedi.  
Önümüzde 2023 seçimlerinin olduğuna işaret eden Korkmaz, ülkücü memurun, teşkilatın bir dakikasını dahi boşa geçirmeden sahaya inip çalışmak zorunda olduğunu vurguladı. Korkmaz, “15 Temmuz’da nasıl içimizden bizi vurdularsa bu seçimde de aynısını yapmaya çalışacaklar. Buna müsaade etmeyeceğiz. Etmememiz lazım” diye konuştu. Konuşmaların ardından Genel Başkan Korkmaz, ilçe başkanlarına rozetlerini taktı.

Editör: TE Bilişim