Manisa en büyük tarım etkinliği yarın (3 Kasım Perşembe) başlıyor. Tarım kenti Manisa’nın en önemli markalarından birisi olan Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı bu yıl 16. kez kapılarını ziyaretçilere açacak. 16 yıldır kesintisiz devam eden fuarı her yıl on binlerce üretici ziyaret ediyor. 
Fuar sadece çiftçilere değil vatandaşlara da farklı fırsatlar sunuyor. Çiçek ürünlerinden bahçe mobilyalarına, tarımsal alet ve gereçlerden bitki türlerine geniş bir ürün yelpazesi Manisalıların ayağına geliyor. 
ZİRAAT ODASI’NDAN BÜYÜK DESTEK  
Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Atındağ, Manisa Tarım Fuarı’nın her yıl büyüyerek devam ettiğini dile getirerek şunları söyledi: “Çiftçilerimizin fuarı gelip ziyaret etmeleri, yenilikleri yakından takip etmeleri, tarımsal ekipmanlar ve makinelerin hepsini bir arada inceleyip karşılaştırabilmeleri, kıyaslama yapabilmeleri açısından da çok avantajlı bir fuar.” dedi. 
Manisa çiftçisinin teknolojiyi çok yakından takip ettiğini vurgulayan Altındağ, “Manisa çiftçisi bilinçlidir. Yeni ne çıkarsa ilk uygulaması Manisa’da olur. Bu fuarın önemi burada daha da artıyor. Traktörde olsun, makine ekipmanda olsun, ileri seviyede teknolojiyi yakından takip eden bir çiftçimiz var.” dedi.  
HERKESE HAYIRLI OLSUN 
Fuarın bir buluşma noktası olduğunu ifade eden Başkan Altındağ, “Fuarlar çiftçilerimizle, sanayicilerimizin bir araya geldiği mekanlardır. Bu fuara sahip çıkılması, organizasyona destek verilmesi gerekir. Tüm üreticilerimizi, ilgili herkesi fuara davet ediyorum. Fuarımızın tüm çiftçilerimize, sanayicilerimize ve stant açan herkese hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.  
SAAT 10.00'DA ZİYARETÇİLERE AÇILIYOR, RESMİ AÇILIŞ SAATİ 14.00 
Manisa 16. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı, yarın saat 10.00’dan itibaren ziyarete açılıyor. Resmi açılış töreni ise saat 14.00’da yapılacak. Fuarın açılışı törenine Vali Yaşar Karadeniz, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, milletvekilleri, oda başkanları, STK’ların temsilcileri, çiftçiler ve vatandaşların katılması bekleniyor. 130’un üzerinde firmanın katıldığı fuarda birçok önemli marka ürünlerini çiftçilerle buluşturuyor. Fuar yarın (3 Kasım Perşembe) günü açılacak, 6 Kasım Pazar günü akşam saatlerine kadar gezilebilecek.  

Ege'de korkunç olay! Hesap kavgasında uzun namlulu silahlar konuştu, ortalık savaş alanına döndü! Ege'de korkunç olay! Hesap kavgasında uzun namlulu silahlar konuştu, ortalık savaş alanına döndü!


 

Editör: TE Bilişim