Haber: Ahmet ÜNSAL
AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur’un oğlu Muhammet Furkan’ın Büyük Saruhan Oteli havuz başındaki sünnet düğününe çok sayıda kişi katıldı. 
TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, önceki dönem Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli de düğünde hazır bulun. Gecede dikkat çeken bir diğer isim ise CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel oldu. 
Murat Baybatur ile Özgür Özel’in yakın dost oldukları biliniyor. Ancak geçtiğimiz aylarda çok sert siyasi tartışmaya tutuşan ikilinin açıklamaları yerel ve ulusal medyada yer almıştı. 
BAYBATUR, ÖZEL’İ DÜĞÜNE DAVET ETTİ   
Baybatur ile Özel arasında yaşanan bu karşılıklı açıklamalar dün gece yerini dostluğa bıraktı. Murat Baybatur hemşerisi Özgür Özel’i sünnet düğününe davet etti. Özel de dün gece Saruhan Otel’e gelerek Baybatur çiftini tebrik etti. Başka bir düğüne yetişmesi gerektiğini belirten Özel, Baybatur’la vedalaşarak düğünden ayrıldı. Böylece ikili arasındaki buzlar erimiş oldu. 
DÜĞÜNDEN NOTLAR      
Büyük Saruhan Hotel de gerçekleşen sünnet merasimine 22.Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç, eski Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, AK Parti Manisa Milletvekilleri İsmail Bilen, Uğur Aydemir, Semra Kaplan Kıvırcık, Tamer Akkal, Manisa’nın duayen milletvekillerinden Ümit Canuyar, Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, Manisa CBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Muradiye OSB Başkanı Osman Kıvırcık, Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Manisa’daki kurum müdürleri, bürokratlar, oda başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.
Murat-Esra Baybatur çifti ve sünnet çocuğu oğlu Muhammed Furkan Baybatur ve minik kız kardeşi ile davetliler arasında geçerken yoğun alkış yağmuru altında kaldı.
Muhammed Furkan‘ın anne annesi ve dedesi Fatma Hürriyet Korulareli, Babaannesi ve dedesi Vicdan -Şaban Baybatur çiftleri de torunlarının ilk mürvetini görmenin mutluluğu ve gururu yaşadı. 
Baybatur, sünnete katılan davetlilerle yakından ilgilen Baybatur sünnet törenine katılan davetlilere yönelik teşekkür konuşması yaptı. Baybatur’un oğlu Muhammet Furkan’la karşılıklı zeybek oynaması ise gecenin en çok ilgi çeken görüntüsü oldu. 
Muhammet Furkan’ın kirveliğini ise iş insanı Ömer Akar üstlendi.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan 13 yıl aradan sonra Irak'a gitti Cumhurbaşkanı Erdoğan 13 yıl aradan sonra Irak'a gitti


 

Editör: TE Bilişim