Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, hükümetin 2019 yılında müjdesini verilen ve 2020 yılında yapımına başlanacağını söylenen ancak aradan geçen 3 yıla rağmen herhangi bir çalışmanın yapılmadığı Bala'daki TOKİ konutları ile ilgili Gelecek Partililerin katılımıyla dikkat çeken bir mizansen gerçekleştirdi. 
SİNOPLU DİYOJEN GİBİ
Selçuk Özdağ beraberinde bir grup partili ile gerçekleştirdiği Bala’daki mizansende elinde fenerle arazileri gezip, 2019’da açıklanıp, 2020'de yapımına başlanacağı vaat edilmiş olan sosyal konutları ararken, “Sinoplu Diyojen Anadolu topraklarında elinde bir lüks lamba ile ‘adam arıyorum’ diyordu. Bense, 2019 yılında Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, Sayın Cumhurbaşkanının fakirler, gaziler, şehitler için 100 bin konut sözü vardı. 3 senedir bu konutlarla ilgili bir gelişme var mı diye, onu arıyorum. Olabilir mi acaba diye bakıyorum fenerle? Yok.” dedi.
“AYA YAPMIŞ OLMASINLAR?”
Bir partilinin “Başkanım sakın aya yapmış olmasınlar bu konutları” sözlerine de cevap veren Özdağ, “Bakalım, dürbünle aya doğru bakalım. Yok, yol yok ayda, TOKİ inşaatı da yok. O zaman nerede olabilir bunlar? Buradan sesleniyorum; birkaç hafta 250 bin konut yapacaklarını söylediler, yine dar gelirli aileler için. Buradan soruyorum, 2019’daki 100 bin konut ne alemde?” dedi.
Mizansen sonrası açıklamalarda bulunan Özdağ, TOKİ konutları ile ilgili TOKİ'ye, TOKİ Başkanına, Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığına ve Cumhurbaşkanı 1. Yardımcısına 16 soru sorduğunu belirterek Bala'daki konutun durumu hakkında bilgi verdi. 2+1 tip 140 konut yapılacağı, 3+1 tip 60 adet konut yapılacağı vaadedilmiş, 3 yıl süre geçmiş olmasına rağmen halen temel bile atılmadığını belirtti.
SOSYAL MEDYADA İLGİ GÖRDÜ  
Özdağ’ın ilginç eylemi sosyal medyada da çokça paylaşıldı. Bazı kullanıcılar Özdağ’a destek verirken bazıları ise tepki gösterdi. Dalga geçen kullanıcılar da görüntüleri “Sonunda kafayı yediler” notuyla paylaştı. 
Haber ulusal ve yerel basında geniş yer buldu. Bu ilginç eylemin amacına ulaştığı şeklinde yorumlandı. 

Ege'de korkunç kaza! Otomobilin çarptığı yaya feci şekilde can verdi! Ege'de korkunç kaza! Otomobilin çarptığı yaya feci şekilde can verdi!


 

Editör: TE Bilişim