ANKARA (AA) - Schneider Electric ve Gdz Elektrik, müşterilerine sürdürülebilir ve kaliteli elektrik enerjisi sağlamak üzere Schneider Electric'in dijital çözümü SE Aplines Aptimize yazılımının kullanılacağı bir proje için iş ortaklığı anlaşması imzaladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, söz konusu dijital çözüm, İzmir ve Manisa bölgesinde gerçekleştirilen Gdz Elektrik operasyonlarının daha sürdürülebilir, kaliteli ve verimli yönetilmesinde rol oynayacak.

Gdz Elektrik teknoloji ve inovasyon odağında gerçekleştirdiği son yatırımı kapsamında ise operasyonel süreçlerinin yönetimi için Schneider Electric ile anlaştı. Şirket, anlaşma kapsamında SE Aplines Aptimize çözümünü operasyonlarına entegre edecek.

SE Aplines Aptimize'nin, kurumların daha akıllı ve daha bilinçli şekilde varlık yönetimi kararları vermesine yardımcı olmak üzere geliştirildiğine işaret edilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Ege'de komşu dehşeti! Gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı Ege'de komşu dehşeti! Gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

"Böylece daha iyi yatırım ve bakım planları yapmak, anlık kararlar vermek, riskleri öngörmek ve dış riskleri yönetmek mümkün oluyor. Karmaşık varlıkların yönetilmesinde etkin olan SE Aplines Aptimize yazılımı, kuruma özel metodojilerin belirlenmesi, verimliliğin ve koordinasyonun artırılması ve DER etkisinin şebeke varlıkları üzerindeki risk değerlendirmesi konularında da alanında öncü çözümler sunuyor. Bu sayede kurumların sürdürülebilir operasyonlar yönetmesine olanak sunan SE Aplines Aptimize çözümü, Gdz Elektrik'in hayatın her anına dokunan çözümler sunma misyonuna hizmet edecek."

Editör: TE Bilişim