MANİSA (İHA) - Manisa dün gece kanlı bir silahlı çatışmaya sahne oldu. Olay, Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı 2’nci Anafartalar Mahallesi Halil Erdoğan Caddesi üzerinde stadyuma yakın bir noktada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde saat 12.30 sıralarında iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine iki grup arasında silahlı çatışma başladı.

Cemevi kararı Resmi Gazete'de! Bakanlık bütçesinden karşılanacak Cemevi kararı Resmi Gazete'de! Bakanlık bütçesinden karşılanacak

SİLAH SESLERİNİN ARDINDAN AMBULANSLAR  

Çatışma esnasında tarafllar birbirlerine rast gele ateş ederken, duyulan sesler vatandaşları da tedirgin etti. Bir çok kişi balkonlardan, pencelerden neler olduğunu anlamaya çalıştı. İhbar üzerinde bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Çıkan silahlı kavgada yaralanan 3 kişi sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri bölgede yoğun güvenlik önlemleri aldı. Olayın hemen ardından şüpheli 2 kişi gözaltına alındı. Bazılarının mahalle aralarına doğru kaçtığı gözlendi.  

ARAÇLAR DELİK DEŞİK OLDU 
Öte yandan polis ekipleri olay yeri incelemesinde 60’a yakın mermi kovanı bulurken, kurşunların hedefi olan çok sayıda araç da maddi hasar gördü. Rastgele açılan ateş sonrası o an olay yerinden geçen araç sürücleri ve insanların zarar görmemesi büyük şans olarak nitelendirildi. 

Manisa polisi çatışmayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Bugün de gözaltıların devam edeceği öğrenildi. 

Editör: TE Bilişim