Manisa İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından her final döneminde geleneksel hale gelen çorba ikramının final haftası süresince İlahiyat ve Sağlık Bilimleri Fakültelerinde süreceği açıklandı. 

Sınav haftası süresince devam edecek çorba ikramı etkinliğinin ilki bugün gerçekleştirildi. Standın açılışına İl Müftüsü Dr. Hasan Hüseyin Güller ve İl Müftü Yardımcısı Ömer Kayhan, gençlik koordinatörleri, manevî danışmanlar ve öğrenciler katıldı.

 İl Müftüsü Güller; "Ülkemizin farklı şehirlerinden üniversitemize gelen öğrencilerimizin en stresli oldukları ve yoğun ders çalıştıkları sınav dönemlerinde, soğuk havada bir nebze de olsa içlerini ısıtacak ikramımızla yanlarında olmak, onlara manen destek olmak istedik. Bu ikramları gençlerimize ulaştırmada emeği olan tüm hocalarımıza teşekkür ediyor, üniversiteli gençlerimizi ikram standlarımıza bekliyoruz.” diye konuştu. 

Öğrenciler de sınav haftası boyunca devam edecek çorba ikramı için çok memnun olduklarını anlatarak emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini dile getirdi.

Teknelerle tutulan balıklar mezatlarda alıcıyla buluşuyor Teknelerle tutulan balıklar mezatlarda alıcıyla buluşuyor

Çorba ikramının final haftası boyunca 2 Ocak pazartesi gününden itibaren çarşamba gününe kadar saat 10 ila 12 arasında İlahiyat Fakültesi ve Spor Bilimleri Fakültesinde, perşembe ve cuma günleri de Sağlık Bilimleri Fakültesinde gerçekleştirileceği bildirildi.

Editör: TE Bilişim